*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu oyunda belirli bir duruma göre mi güçlü oyuncu geliyor yoksa oyunu daha ilk oynadığında bile 200 lük oyuncu falan gelir mi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Her an her şey olabilir, çünkü şans faktörü son derece önemli. Ama oyunu uzun süre oynayan biri ile yeni başlayan birinin takımı arasında gözle görülür farklar da mevcuttur. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bu seferki Mission etkinliği kısa mı yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bugünü saymazsam çarşamba günü bittiğini fark edince mutlu oldum. Sağ

Kısıtlı vaktime rağmen elimden geldiğince oynamaya çalıştım ve şimdi baktım da 79'uncu sıradaymışım. Nihayet 2002/Golden-23/V saçmalığı da bittiğine göre etkinlik bitiminde uzun bir aradan sonra işime yarar bir kart kazanabileceğim gibi duruyor. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Artık oyundan pek fazla zevk almamaya başladım ara sıra VR ve Penaltı etkinliklerini oynarım sadece.VR'de düzgün oynayacağım artık her maç ben oynayacam :p
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Zaten bu oyunu oynayan neredeyse herkesin akıbeti aynı oluyor. Şöyle bir baktım da arkadaş listeme, oyuna hala devam eden bir ben kalmışım. Dil Çıkarma 2012'den bu yana hiç aksatmadan her etkinliği oynadım, amma sabırlıymışım dedim kendi kendime. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
81'inci sırada bitirdim, Ultra Dream Rising Sun/Ultra gachayı kaptık bakalım, umarım iyi bir kaleci çıkar da VR'de kullanırım. Güzel

Herkese yarınki etkinlikte başarılar bu arada. ^_^//
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi