*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İşte bunun tam cevabını bilmiyorum. ^_^
darklord burada olsaydı şimdi keşke. :}

Ama elbette her etkinlik sonunda sıralamadan da kartlar geliyor, o nedenle asıl sen, oynamaya devam et.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Çok teşekkür ederim matsuyama sende baya bilgilisin kendini hafife alma. İşte play point doldukça oynuyorum pek asıldığım yok birde staminam olmadığı için ( oyuna ilk girdiğimde önemini bilmeden harcadım Gülümseme) asılacak bi durumumda yok ama iyi gidiyorum galiba yine de.

Aaaaa.Ben sıralamaları karıştırmışım ya çok üzüldüm.Birincide 904 üm.2.de 3622. yim yani yuh Gülümseme
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ben de diyorum bu arkadaş benden puan olarak epey geride ama arada niye sıralama farkı yok, meğersem varmış. ^_^

Olur olur, zamanlar alışırsın...

Edit: Bu arada benim bildiklerim de zaten kendimden değil, tümüyle darklord'un bana öğrettikleridir. O olmasa büyük ihtimalle ben bu oyunu şu an oynuyor olmazdım.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Belli zaten darklord aşmış yorumları okudum da baştan sona tebrik ederim gerçekten onuda öncülüğü için.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
[Resim: ngbthy.png]

Etkinlikten kazandığım son kart.
Bu etkinliği bolca verdiği ödüller nedeniyle cidden çok sevdim. \\^_^//
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Yahu arkadaşlar birşey soracam.Benim takımımda gold tsubasa vardı 9 özelliği var lvl i de 23. Ben 7.güne girdiğim için gold kart açtım ve gold tsubasa geldi 10 özelliği var fakat lvl i 1 şaştım kaldım ne yapayım ben şimdi.(Bir tane de platin matsuyama varken goldu geldi şansa bak)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,663 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,092 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,854 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,619 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi