*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: ap16] arkadaşlar bu resimdeki drinkleri nasıl kullancam acaba bilen var mı?
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ben resmi göremiyorum...? >_>
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Yahu resmi ekleyememişim ve olmuyo link istiyo ama yapamadım neyse özür. Bu shopta 4. yerdeki içkilerden 2X yazan drink ve yanındakinden baya kazanmış görünüyorum. Onları nasıl kullanacamı bilemedim.Bilen varsa yardım istiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Onları kazanmış görünüyorum dediğine göre NicoNico Point de kazanmış olman gerekir ama benim bildiğim kadarıyla senin NicoNico Puanın yok.

Ana ekranında üst bölümde ニコニコP yazar, orada puanın varsa oyunla ilgili birçok şeyden yararlanabilirsin.
Mesela benim o haznedeki puanım için ben kendimi bildim bileli hep 0 (SIFIR) yazar. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Benim nico puan 1 demekki yanlış yorumladım.

Arkadaşlar biraz evvel 6. günüme girdim.Acaba benim 6. gün hediyem nerede heryeri dolaştım ama bulamadım? Birde Oyuncu özellikleri(şut,pas vb) daha iyi olan silver kart mı daha iyidir yoksa daha düşük olana altın ya da platin kart mı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Hediyeler zaten ya Tsubasa Pointtir ve otomatik eklenir, ya Friend Pointtir, o da otomatik eklenir. Ya Training Ball'lardır, onları sana daha önce söylemiştim sanırım; Takım yerine girince 3'üncü sıradan bakıp, kullanabiliyorsun.
Ya da karttır ki onları da Shop kısmından 3'üncü sıradan açıp kart haznene katabiliyorsun.

...

Kartlarla ilgili tasarruf sana kalmış.
Örneğin benim prensibimdir, ben kesinlikle bir Dream Card varken Platina Card kullanmam, ya da Platina Card dururken kadroya onun yerine Gold Card'ı almam. ^_^
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 436 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,658 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,070 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,818 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,601 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi