*

CTTDT - Star Cup

Bu konu; 256 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ジャイロメ59
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: qlqvOZ.png]

4-1 Tam bir Schneider klasigiydi diyebilirim.Japonya 3'lüsü Hyuga Tsubasa ve aoi sayesinde 4 gol attım ama Nitta bu maç çok kötü oynadı 7-8 olabilirdi Müller'inde hakkını verelim 3-4 tane şutu durdurdu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
JairoM tamamen haklısın kardeş bende hiç böyle bir turnuva beklemiyordum, sorumsuzluk diz boyu artık gençler tamamen hiç hoşlanmadığım bir yere doğru gidiyor.Bence şöyle olsun turnuvalarda maçlardan ayrı bir şekilde sorumluluk puanı sistemi çıkaralım . Kişinin maçlara ve maç sonrası yorumlara gösterdiği özeni,eksiksiz koyması gereken resimleri vb. kategorilerle puanlayalım.Mesela aynı turnuvada 2 maçını yapmamış olanları mimleyip bir sonraki turnuvaya almayalım.Turnuvalara bundan sonra az sayıda kişi katılır,amaç birinçilik ikincilik olur ama öz ve heyecanlı,eğlenceli olur. CTTDT'SECOND CHALLENGE' ı okuyorumda zamanında ne turnuva yapmışız.O turnuva çok iyiydi işte.Turnuvanın başında dediğim gibi nerde o eski bayramlar misali yaşıyorum bu turnuvayı:(
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
O maçlarını oynamayanlar ilk 3te olanlar ödüllerini alırken ağzı açık bakacak. ;)

Not : Eğer ilk 5te bitirirsem kendime ödül olarak Mission'da ilk 12 ödülü verecem. Dil Çıkarma Dil Çıkarma Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Cidden ya o turnuvalar çok daha güzelmiş buturnuvalarda ise katılanların yarısı maçı oynuyo ayrıca zaten turnuvadaki en güçlü takımlar BursaHD+ ve All Star takımı sıralamadan odül almıyıcaklarınıda soyledi hiç kaçırılmayacak bi fırsat ama ilgilenenler çok az
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: B0XOQj.jpg]

İnternet hızımda sıkıntı olduğu için maçı mobilden yaptım ve sonuç hüsran.
Taro Misaki
[Resim: jlhx75t.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hiç oynamamaktan iyidir, en azından uğraşıyorsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CTTDT Private Server ? ジャイロメ59 23 7,857 19-11-2023, Saat: 18:52
Son Yorum: hatyaicomtv
CTTDT TOURNAMENT "THE SECOND CHALLENGE" junmisugi 487 130,941 24-08-2017, Saat: 21:12
Son Yorum: ジャイロメ59
CTTDT'yi İndir ve Oyna TaroMisaki 64 10,136 01-02-2017, Saat: 13:13
Son Yorum: siyah beyaz
CTTDT - Champions Leage ジャイロメ59 18 5,062 19-07-2015, Saat: 14:05
Son Yorum: Wakabayashi35
CTTDT "Yeniden Renklendirilmiş Kartlar" ジャイロメ59 31 9,717 03-06-2015, Saat: 11:09
Son Yorum: Owari da

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi