*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(31-05-2015, Saat: 18:26)JairoM59 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yarin alacaklarim;

Blackball x1
High Legend Misaki (WY)
Ultra Golden23/Victory Gacha x1

WOW

Tebrikler ,Hayrını gör Yupi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Tebrikler, Barış. ;)

Ben de 76'ncı bitirmişim, tam istediğim gibi bitti yani. ^_^

Yeni kartların Legend'ları güzel yani ben alamayacağım demek oluyor bu. Dil Çıkarma Ama özellikle Matsuyama, Sano ve Souda'nın kartları göz kamaştırıcı. Kalp - Sevgi
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Sano'yu veya digerlerinden birini sonraki Mission'da cikartabiliriz umarim. Malum bolca Dream Gacha aldigimiz tek etkinlik o.

Tesekkurler bu arada. Sağ

Burdan Emre abiyede (junmisugi) tesekkur ediyorum onun payı büyük bu siralamada bitirmemde. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Rica ederim Barış ne demek Gülümseme.Sen askersin bikaç gün hesabını oynamışız mutlu ettiysek ne mutlu bize Gülümseme

Bu arada Barış ben de hemen arkandan 3.sırada bitirdim Dil Çıkarma

Yarın seninle aynı ödülleri alacağım.Şu Ultra Gacha kazanan sen ben Matsuyama varsa başka arkadaşlar yarın bi zahmet Victory çıksın da hepimiz sevinelim ;)

Bu arada yeni karlar benim de hoşuma gitti.Hepsi de hoşuma gitti benim ( Nitta hariç,çizimi çok güzel ama Dream olanının Legend değil de )

Bu arada B Gacha tenizlemekten tablodan beynim döndü 10 ar 10 ar bile bitmiyolar.Keşke biriktirmeseydim.Daha bunları açması var ki açmayacağım ben kim uğraşacak Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Arkadaşlar bir sonraki etkinlik viktory road mu?Eğer öyleyse 100 winde golden 23 mü veriyor acaba?
Bu arada JuN ve JairoM sıralamadaki başarınız için tebrik ederimYupiYupi
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ryuzak saolasın.

Bir sonraki etkinlik yarın belli olur ancak Victory Road olacağını sanmıyorum.Bakalım çok büyük ihtimal Nine Shoot olacak bence.Yarın hep birlikte göreceğiz neticede Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,665 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,104 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,863 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,622 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi