*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Benim rakipler herhalde Japon ve şu anda uykuya daldılar, zira 2 sıra yükselerek 102'nci olmuşum. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Tebrik ederim Hikaru hem çok güzel kadro kurmussun hem de ilk 100 e gireceğiniz umuyorum.Şimdiden hayırlı olsun dream kart;)
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Teşekkürler, Ryuuzaki. Senin kadro da çok güzel(di), zamanına göre elbette, bozmak kıymak istemiyor olmanı gayet iyi anlıyorum zira Victoy kartları çıktı ve yakın bir zamanda ben de uzun uğraşlar sonucu kurduğum bu Golden-23 Japonya Milli Takımı'nı bozmak durumunda kalıcam. Aslında hiç koleksiyoner bir oyuncu değilim ama bu kadroyu kurmak için tabiri caizse gecemi gündüzüme kattım bu nedenle bu kartları silmeyi düşünmüyorum, bunlardan bir koleksiyon yaparak ilelebet muhafaza ve müdafaa edicem. Güzel

Sana da etkinlikte başarılar dilerim. ;)
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Arkadaşlar bu arada bugün öğleden sonra ilk defa 50 yi geçtim, 60 ile günü 3. bitirmişim Gülümseme

Okula kesinlikle devam şart, derse girmesek dahi kantinde takılmak bile insanın zihnini açıyor XD

[Resim: kkv4Gq.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
60 gol harika umarım güzel bir kart gelir HamdiYupi
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Teşekkürler Ryuzaki Gülümseme

3 D+, 1 de D kazanmışım ama en fazla 2002 gelir, medal yapacam Gülümseme

Asıl olay Black Ball kazanmış olmam Gülümseme V Ultra Dream+ Shester i HD+ yapasım var Gülümseme
Yoksa G23 Offense Hyuga'yı HD mi yapsam, fakat ben forvete Schneider'in yanına Carlos'u bulup koymak istiyorum, şu an G23 HD Offence Wakashimazu var, onu sevmiyorum :(
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,659 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,071 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,603 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi