*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oooo çok iyi bakalım umarım girerim fazla oynayamıyorumGüzel
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Arkadaşlar bu dream chance paralı gachasına koyduğumuz dream kartının gücü,serisi farkediyor mu?
Yani en kötü dream kartı koysak da en iyi bir dream+ kart kazanabiliyor muyuz?
Yoksa iyi bir dream kart mı koymalıyız?

Bir de bu paralı gachaların fiyatları ne zaman düşüyor, ilk satın almadan 1 hafta sonra falan mı yoksa retry bitene kadar mı? (mesela bende retry ultra 10: 5000, retry hyper:10000 şu an, alamıyorum paralı gacha)

Yedekte ve yedeğe giremeyen G23 Dream kartlar var bekletiyorum, aynılarından gelirse HD olacaklar.

Bir şey farkettim aslında retry e çok da gerek yok ilk çıkan kartlar en iyi kartlar oluyor zaten sanki.

NOT:5/11 e kadarmış, yani bugün 11:59 a kadar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Emre abi dediklerim aynen attigin resim liginde. Super Star S ligi gacha veriyor, onun bir alt ligi SSA black ball, SSB all plus evo ve SSC ligi D+ evo veriyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(11-05-2015, Saat: 01:27)JairoM59 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emre abi dediklerim aynen attigin resim liginde. Super Star S ligi gacha veriyor, onun bir alt ligi SSA black ball, SSB all plus evo ve SSC ligi D+ evo veriyor.

Aynen Barış hatırladım ben de şimdi.Normail ligde stamina veriyordu sadece işe yarar.Ama bu İnfinitive Ligde de sanıım bu söylediğin ödüller sadece 1 kerelik yani düşünce ligden tekrar çıkınca alamıyosun sanırım aynı ödülü bir daha.Mesela Black Ball veren ligi kazandın sonra geri düştün aynı lige bir daha kazandın tekrar Black Ball alamyorsun.Öyleydi değil mi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Evet abi aynen oyle.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Barış bir de Hamdi kun arkadaşımız paralı gachalar hakkında soru sormuş.Ben öyle 6000 lik gachalar açmadığım için hiç bilmiyorum nasıl oluyor.Ben de birşey sorayım madem sen bilirsin bunu.Hem Hamdi kun a cevap olur hem de ben de öğrenmiş olurum.Şimdi bu paralı gachalarda Retry Ultra 10 ile 3000 lik Hyper Ultra 10 6000 lik açtığında sana 10 adet kart veriyor.En iyi ihitmalle 2 tane Ultra alıyorsun.Dream zaten etknilklerde kasarsan kazanbiliyosun Dream kart için bence Paralı gacha harcamya gerek yok.En iyi ihtimalle de Hyper da ay içerisinde bazen 4 Ultra verebiliyorlar.Ve bu gacha 6000 para puan.Bir de 10 binlik Retry Premium Ultra var.Onda ise %15 Legend %85 Ultra çıkıyor.Yani burdan da en kötü bir Ultra alıyorsun ve de ay içerisinde bunun da Legend çıkma olasılığını %45 lere çekiyorlar.Burdan LEgend gelirse sana 1 sene rahat yeter o kart.Ama Ultralar 2-3 ay yeter.Tabiki Hyper 10 la 4 tane Ultra almak daha mantıklı ama bu 4 Ultrayı da HD + yapıp maxlamak içinde sana 3000 medal lazım bir de.Sanki uzun vadeli LEgend daha iyi.High Legend için 1200 medal lazım.Sence hangisi mantıklı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,073 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:


 
Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi