*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nerede oynuyorsun? Yukarıdaki menüden soldan 2. seçenek değil mi? Kararsız Orası senaryo modudur. Pek zorlanacağını sanmıyorum o kısımda.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bu Victory kartlari sanirim kalici, hala Schneider cikartanlar var. Uzuluyodum tamda...

JairoM59 like this ;)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
yardım bolumunde bır arkadaş anlatmış o sekılde kaydımı yaptım sonra ustten 3. kısma gırdım sonra alt alta kırmızı 4 seçenek var. ilk kısma gırıs yapınca bana tercıhler sunuyor hangı oyuncuyla oynamak ıstedıgımı. bende secıyorum ve her seferınde yenılıyorum . leveller yüksek. 98 yılında aldım ct 2 ılk atarı kasetımı o günden berıdır oynuyorum. yanı bu kadar cabuk yenılmemem lazım. ikinci kısım olduğunu bılmıyordum story modunun teşekkürler. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Sanırsam orası lig filandı, yenilmen normal ;) Ben oyuna başladığımda da buna benzer bir şey yaşamıştım Dil Çıkarma
Dediğim gibi, ilk başlarda story moddan filan oyna zaten sonraları oradan buradan yardım alarak çözüyorsun oyunu. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
tmm teşekkürler Gülümseme bide bu gacha kartlar felan bunlar nedir. herkes bunlardan bahsediyor. bıde tepede sureklı biriken bir puan var play point değilde ortada olan bende 35100 oldu o puan ne işe yarıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
OOO Ramon Victorinonun 307 lik Kartına nasıl sahip olucağız detaylı anlatırmısınız?
[Resim: Z2myN3.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,828 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,609 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi