*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Askerliğimin bitmesi demek oyunda etkinliklerde yeni rekorlar demek. Atarsa 85 ;)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
nedense hiç başaramadım bu promosyon olayını anlamam da zaten help me beyler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Arkadaşlar önceden sizlerden yeni başlayanlardan oyuna birinize 1 takım hediye etmiştim.Şimdi ise 2 takım birden hediye edeceğim.Ben oyunu bırakacağım.Takımlar da heba olmasın.

Ancak bu sefer bu 2 takımı şu şekilde hediye edeceğim.Sadece yeni başlayanlar için değil.Herkes için geçerli.Eskilerden tanıdıklarım,sevdiklerim,samimi olduklarım var.Aslında onlara sessiz,sedasız verirdim ama hepiniz bu oyuna emek veriyorsunuz hepinizin şansı olsun istedim.

Şu şekilde bir fikir oluşturdum kendimce.Eskiler bilir biz eskiden turnuva yapardık bu oyunda.Yine öyle bir turnuva olacak.Ama ben organize etmeyeceğim.Sizlerden biri organize edecek.Haksızlık olmasın diye katılan takımları 2 gruba ayıracağım güçlüler ve güçsüzler diye.Bu 2 grubun 1. lerine bu 2 hesabı vereceğim.

Turnuvanın düzenleneceği sayfada da paylaştım hediye takımları burda da bir paylaşayım:

[Resim: 14l7b4k.jpg]

[Resim: 2nr3sav.jpg]

Gerekli bilgileri şu başlıkta bulabilirsiniz.Turnuva da bu başlık altında düzenlenecek.

http://www.tsubasatr.net/konu-Tsukorou-D...rnuva.html

Size güzel şeyler hediye ederek oyuna veda ediyorum Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bu kez Emergency Mission'lardan verdikleri gachayı 2002 değil de 2002/Golden-23 şeklinde değiştirmişler. Yani EM oynayarak Golden-23 kazanabilirsiniz. ;)

Ben vakit darlığından maalesef B Mission oynayamaya devam ediyorum. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Birisi bana Bayern Munih ve Schneider kelimelerini Japonca olarak yazabilir mi? Dogru ceviri olursa daha guzel olur. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bayern Münih: バイエルン·ミュンヘン Schneider: シュナイダー Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,665 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,104 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,863 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,622 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi