*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir şey olmaz,ikili oyun yapabilirsin.

Pardon cevap zaten verilmiş.
[Resim: kBzQQ9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Arkadaşlar, bu staminayı nasıl kazanabiliriz? Ve şuan stamina'm varsa onları nereden görebilirim/nasıl aktifleştirebilirim? Biraz araştırdım ve şu konuya da baktım.

http://www.tsubasatr.net/konu-Captain-Ts...UM-Resimli-
Anlatim.html

Ama arayüz değiştiğinden bulamadım. Sorumu cevaplarsanız çok makbule geçer Süper
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Abi stamina benim bildiğim sadece günlük bonustan geliyo. Kullanmada Play Pointlerinin yanında mavi kutu varya oraya basıyosun varsa ordan harcayabiliyosun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Stamina kazanmak istiyorsan etkinlikleri ıskalamayacaksın. Etkinliklerdeki Staminalarda genelde ilk verilen puan ödülleridir, yani mesela bu etkinlikte ilki Rush, takip eden ikisi ise 2 adet Stamina. ;)

Sağ üstte turkuaz renkli butona (Point Charge) basarak da kaç adet Staminan olduğunu görebilirsin. Süper

Ayrıca, günlük giriş-çıkış yaparak da epey bi' Stamina kazanabilirsin. ;)

...

Staminaları biriktirmek ve toplu bir şekilde bir etkinliğe harcamak ise en mantıklı olan taktik bu oyunda. Güzel//
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Matsuyama abi senin verdiğin taktiği deniyorum hiç fever gelmiyo bi kere hepsini harcıyım dedim sonda fever geldi Kararsız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bir iki tıklama sonunda hemen Fever gelmesini beklemiyorsun herhalde. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi