*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Etkinlikle ilgili bir de sorum olacak.
Hani şu alt tarafta 3 top var ya, eğer onların üçünü de dolduracak olsak, devamında sol taraftaki Charge sayımız artıyor mu acaba?
Yani biriktirme gibi bir olay var mı?
[/quote]

3 top da dolunca daha artmaz matsuyama hemne kullanacaksın 3.topu Gülümseme...Ben de iki gündür etkinlikle pek uğraşmadım..Nico hesabımda para point kazanmaya çalıştım veren btün sitelere üye oldum artık site kalmadı üye olunacak free Gülümseme...Çok süper gacha ve ultra gacha açtım...1 tane bile güzel bi kart gelmedi sadece 2 tane platin kadroya kattım onlarda çok güçsüz...Sonra revive açtım..Gold revive geldi bana gelen en iyi platinden çok iyi..Bu revive kartlar çok güçlü ve özellikleri çok güzel artıyor...Ancak gachalardan hiç memnun değilim..Ben de bu konuda şansızlardanım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Eyvallah.
Ben de bu şekilde olacağını çok güçlü bir şekilde tahmin ediyordum ancak yine de sorayım istedim.
Etkinlikten bu yana bazen dalıp yanlışlıkla ekranda 1-2 Clear kalmış olduğu halde bu hepsini temizleyen topu harcadım, evlat acısı gibi oluyor. ^_^

Bu arada Bonus Card'ı Schneider ile 4.0'a kadar çekmişler sanırım.
Benim gibi garibanlar da hala 1.1 ile sürünüyor. ^__^

Etkinlikte bugünkü hedefim olan 20bin ulaşmama ise sadece 150 puan kaldı, bu akşam Napoléon'u alıyorum, hatta kadroda ona şimdiden yer ayarlamaya bile başladım. :]

Ve son olarak: Fenerbahçe'ye Lazio karşısında başarılar dilerim. \\^_^//
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Az önce etkinlikten kazandığım kart.

[Resim: bjbqbl.png]
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Son derece güzel bir kart bence.
Bende bunun Platina+ olanı var ve 10 tekniği var.
Kardeşi olmadan bile epey bi' işe yarıyor.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Kadrom çok iyi değil zaten, hemen kadroma yerleştirdim.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bana etkinlikten Gold+ Gacha'dan gelen Platina Misaki.

[Resim: nyy14g.png]

Bendeki Misaki bundan çok çok daha iyi olduğu için mecbur silicem bu kartı.

Bir sonraki kart Platinaymış ama 1 P kart alabilmek için tam 100 Clear yapmam gerekiyor ki herhalde o zamana kadar etkinlik biter. ^_^

Benim az çok neler kazanacağım belli oldu; en fazla alsam alsam 26bin ile Cha'yı alır ve orada kalırım gibi duruyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,661 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,081 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,841 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,613 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi