*

Captain Tsubasa Rising Sun [Yeni Seri!]

Bu konu; 363 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elbette olacak Güzel
[Resim: XkGP3D.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Arkadaşlar, uzun süredir yoktum forumda ve çevirileri yapan kişi de bendim. 2. bölümden sonra 3,4,5,6'yı da çevirip adminimize gönderdiğimi hatırlıyorum fakat göndermemişim. Bilgisayarım formatlı olduğu için o dosyalar da kaybolmuş. Ben adminimizle tekrar konuşacağım, çeviri devam edebilir yani Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yedekli çalışmak çok önemli. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ufak ufak photoshop öğreniyorum, 3. Bölümden bir kaç sayfayı çevirdim fakat, manganın bir bölümünü bütün olarak indirebileceğimiz bir site veya yöntem yok mu Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Zaten topu topu kaç bölüm var ki... Hani desem ki 100'lerce bölüm var da vakit kaybı olacak çocuk haklı. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(20-02-2015, Saat: 19:24)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaten topu topu kaç bölüm var ki... Hani desem ki 100'lerce bölüm var da vakit kaybı olacak çocuk haklı. Dil Çıkarma

Mehmet abi, sende haklısın şimdi bölüm sayısı az da, okula da gitmediğim için boş zamanım çok fazla. Haliyle sıkılıyorum. O yüzden mangaları bir an önce çevirmek istiyorum, hem site için hem de kendim için en hayırlısı galiba Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Türkçe Captain Tsubasa: Rising Sun, 1-16. Bölümler Tapates 14 3,888 09-04-2026, Saat: 11:50
Son Yorum: Tapates
TsubasaTR.ORG - Captain Tsubasa Rising Sun Türkçe 001-013 Bölümleri Eklenmiştir Karl Heinz Schneider 8 2,147 14-02-2026, Saat: 12:10
Son Yorum: Tapates
Türkçe Captain Tsubasa: Rising Sun, 12. ve 13. Bölümler Tapates 1 1,072 16-04-2023, Saat: 15:51
Son Yorum: Jun Misugi
Türkçe Captain Tsubasa: Rising Sun, 10. ve 11. Bölümler Tapates 2 848 20-01-2023, Saat: 19:32
Son Yorum: Taro Misaki _11
Rising Sun Türkçe var mı? RedMellow 3 1,681 22-12-2020, Saat: 15:38
Son Yorum: GÜNEŞ 2

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: