*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(16-02-2015, Saat: 03:29)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nereye CF alıyorsun, bu ayki kartlar içinde Forvet oyuncusu yok ki. Dil Çıkarma

Bu haber olmadı bana. Zaten bana çıksa çıksa diğer kartın aynısı çıkar. Neyse HD yaparım...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Çıkabilecek en iyi kart senin için Cruyfford olur ama onun çıkma ihtimali de çok düşük maalesef, çünkü bu ayın kartı kendisi oluyor. Dil Çıkarma

Bu ismin dışında Matsuyama gelmesi çok işine yarayabilir ama bu ikisinin haricindeki diğer tüm kartlar Defans. Güzel

Naçizane Matsuyama Hikaru'nun çıkmasını bekleyenler kuyruğunun ta en başındayım. Kalp - Sevgi
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(16-02-2015, Saat: 03:36)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çıkabilecek en iyi kart senin için Cruyfford olur ama onun çıkma ihtimali de çok düşük maalesef, çünkü bu ayın kartı kendisi oluyor. Dil Çıkarma

Bu ismin dışında Matsuyama gelmesi çok işine yarayabilir ama bu ikisinin haricindeki diğer tüm kartlar Defans. Güzel

Naçizane Matsuyama Hikaru'nun çıkmasını bekleyenler kuyruğunun ta en başındayım. Kalp - Sevgi

O zaten rüya takımımın bir parçası. Gülümseme Yani Matsuyama Hikaru. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Süpersiniz abilerim devam!
[Resim: kBzQQ9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Dur bakalım 15'e geldik yine. Etkinlik bitmeden bir 24 yapabilsem. Ya ulaşamıyorum ya geçiyorum. Traning ball lazım arkadaş.

Ve Fakülte filmindeki yaratıklara benzettiğim Hernandez karşımda. Şut atarken ilk defa bu kadar gerildiğimi hissettim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ben bu etkinlikte yanlış saymadıysam 5 Gold ve 15 de Platina Training Ball kazandım. Güzel Özellikle 29'da 3 defa yandığımı iyi biliyorum. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,661 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,081 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,840 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,613 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi