*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ha pardon ben yanlış biliyormuşum.
Mehmet abinin eski mesajından durumu öğrendim.
[Resim: kBzQQ9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bu keltoş beni verem etti. Morisaki'den beter.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Allah'ım kardeşimin hesabına hiç girmiyorum hala 7.sırada etkinlik sonunda ilk 1000'e zor alırım onu Gülümseme
Aynı şekilde kendim de kötü yerlerde olacağım.Anneannemgile gidiyoruz ve internet yok.Amacım sadece sıralama veya medal değil.15 gol atınca 10 pp vuruyorum 5 tane bu da 4 saat 10 dakika ediyor bu sürede 5 yerinde 50 şut çekip sıralamada ilerleyebilirim ama dream çıkması güzel duygu Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
@S.Carlos
Bence harika bir kart çıkmış, senin adına çok memnun oldum. Aynı kartın bana da 253'üncü sırada bitirdiğim için Platina+ olanı çıktı. Güzel Çok dikkatsiz davrandım yoksa demek ki aynı kart bana da çıkacakmıştı, tüh yazık oldu. Ama sen cidden çok iyi çaba sarf ettin, annenin aksütü gibi helaldir, güzel günlerde eskit İnşaAllah. ;)

...

PK'de Medal birikimi dışında açıkçası hiçbir hedefim yok, zaten Aoi'yi veriyorlarmış, O'nun Golden-23 versiyonu bende halihazırda var. Güzel
Böylesi rahat geçecek ve beni yormayacak etkinliklere de ihtiyacım var, diğer türlü fiziken çok yoruluyorum. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Abi böyle deyip ilk 250'ye girersin.Bir ara rüyamda bile görmüştüm Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
    Beyler 500 nicopointim var fakat selecet retry ultra ve super açtırmıyor. Ekranda bi yazı çıkıyor. Daha once açtığım olmuştu bi çok kez. Sizce neden gachaları açamıyorum, çaresi nedir? Teşekkürlerjm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi