*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ali_1903
Ali Team Diye İstek Yok
ID: 44488891 numaram gönder istersen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Sadece 9 Stamina Drink harcayarak 12'nci olabilme ve High Legend "karizma" Nitta'yı alabilme ihtimalim var ve ben işte bu ihtimali sevdim. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
@ Crazy Striker
O takım ne öyle ya ????? Güç 130 Ovvv Ama yedeklerle ve skiple 3-1 yendim seni . Sana karşı oynarken takım gücümü 83'lük yaptım senin açından yine hüsran sonuç Açık Ağızlı Gülümseme
EVET BENDE AÇIKLIYORUM! BENİM BABAM JAPONYA'YA ATOM BOMBASI ATTI! HİTLER GELECEĞE GELİP BANA MEYDAN OKUDU! SONRA BEN ONUN KAFASINI KESTİM!SONRA DA OZAN BENİM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP AÇTI xD xD xD ( İşsizlik diz boyu Dil Çıkarma )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Golden 23 Etkinliğinden Beri Hiç Maç Yapmadım Ayrıca O Zamanlar Takımım 90 80 Civarı Güçündeydi Ne zaman Maç Yaptık Bilmiyorum Hatırlamıyorum Oyuna Yeni Başladım Ama Yenerseniz Yenin Rencide Edici Konuşmayın..Oyunu Bırakıyorum Şimdi İsteiğiniz Kadar Yenin Herkesi...Ayrıca İnkar Edecek Değilim Yenilsemde...Dünyayı Kurtamıyoruz Sonuçta Alt Tarafı Oyun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bu kadar alınacağını tahmin etmemiştim ????? Bana söylendiğinde buna alınmazdım ama sen alınıyorsan başka. ;) Bunda rencide edici bir şey yok tabi bu kişiden kişiye değişir. ;) Sen üzmek istemedim , rencide etmekte. :( Alınacaksan bir daha şaka yapmam olur biter. ;)
EVET BENDE AÇIKLIYORUM! BENİM BABAM JAPONYA'YA ATOM BOMBASI ATTI! HİTLER GELECEĞE GELİP BANA MEYDAN OKUDU! SONRA BEN ONUN KAFASINI KESTİM!SONRA DA OZAN BENİM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP AÇTI xD xD xD ( İşsizlik diz boyu Dil Çıkarma )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Gençler bir mağlubiyet için bu kadar sinir, dert yapmayın yahu. Oyun oynuyorsunuz herkes mağlubiyet alır. Bu küçük şeyler için hiç bir şekilde tartışma istemiyorum. Süper
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi