*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@hikaru Matsuyama
Tabikide;)
Sizin İçin Demedim Zaten Gülümseme
Sizden Sonra Ekliyenler İÇin Söyledim Karışmış Çünkü Çok Arkadaşlık İsteği VaR Süper

Öyle Düşünmeyin Yok Devam Etmiyecek Siz Kazanacaksınız ;)

@Toshiko Tanaka
Onaylıyorum..;)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Stamina harcamadan bazı şeylerin bu oyunda namümkün olduğunu bir zaman gelince sen de idrak edeceksin. Dil Çıkarma

...

Plus kart açısından çok ama çok şanssızım. Cidden. Bugüne kadar kazandığım binlerce Dream kart içerisinden Plus çıkanı bir elin parmaklarını geçmez. Öte yandan etkinlik başında çıkan 25th Cruyfford'u sırf bir tane daha aynısından gelir de böylece 20 Medal Point yerine 30 Medal Point kazanırım düşüncesiyle hemen silmedim ve şimdi çıkan kart Dream+ Cruyfford, gel de gıcık olma arkadaş. Kızgın - Sinirli
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Doğru Biliyorum Bununla İlgili Açıklama Yapmıştım Fakat Ona Rağmen 50 60 100 de Bitirebiliyorsak Zaten Biz Kazanmışız Demektir Bence ;)

Ve İşte...Yine Hiç 10 PP Kullanmadan Hep 1pp İle Başardım
Kaç Günden Beri 2. İyi Kartımıda ALıoyrum Da Gene Hüsran Olmaz İşallh..
[Resim: 042nnW.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Helal! ;)

Öte yandan ben, bugün, tüm gün Morisaki ile cebelleştim durdum, hayır tuttuğu şutlar sadece 20 ve üzerine ulaşmamı engellemekle kalmıyor, sıralamadaki durumuma da çok ağır darbeler indiriyor her seferinde. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Eyvallah
İlk Karttan Sonra Bende Baya Çebeleştim Morisaki İle Nihayet Şansım Güldü Devam Edin İlllaki Açılacaktır Gülümseme
Bence Takımın Gücüne Göre Veriyor
Sonuç Yine Hüsran
[Resim: N9bEn5.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Kalendeki Wakabayashi'den daha iyi bir kaleci olduğu kesin. Ama bunun için bu kartı [HD+] Level Max yapmalısın. ;)

Ama tabi, Symbol kart için minimum 750 Medal Point harcamaya değmez, diğer bir deyişle görece geride kalan bu kart için sırf Overall artsın diye onca harcama israftan öte anlam ifade etmez.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,073 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi