*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cikan kart [Resim: 99v1PO.png]
dream olsa tadından yenmez
[Resim: jYONND.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Yine de iyidir, yapıştır defansa! ;)
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
bence sağlam vermiş ben bi kaç ekre tsubasa gold açtım 80 70 lik oyuncular çıktı Gülümseme

@hikaru Matsuyama
İnşallah Bu Sefer Kazanırsın.. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
1000 gol attım. Sağ

@Crazy Striker
Bu oyunda hedef bitmiyor ki, hele benim gibi bir de azimli, istekli, hırslı biriysen çıta habire yükseliyor. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Çok İyi Peleyi Geçtin Desene Gülümseme
Evet Öyle Olmasa Zaten Oyun Biterdi Güzel En Azından Bunu Kazanırsın Anlamında Söyledim
Kazanıcaksın da ;)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
1'incilik maalesef psikopat birinin ortalığa Stamina saçmasıyla hayal oldu, ki zaten en başından ütopik bir hayaldi. Dil Çıkarma
Ama hala 8 Stamina ile ilk 3'e girebiliyorum. Elbette bunca yıllık oyun tecrübem bana bunun şimdilik böyle olduğunu söylüyor. Özellikle son gün PK katılımcıları bildiğin çıldırıyor ve elinde avucunda ne varsa yağdırıyorlar. Güzel
Neyse, yine de hesap hesaptır.
Etkinliği 12'nci sırada (ki favori sayımdır nedeni de belli sanırım ^_^) bitirebilmek içinse bana şimdilik 4 Stamina yetiyor.

Bu iki durumdan birinin gerçekleşmesi halinde,
- High Legend Nitta ile
- Ultra Dream+ Golden-23 Gacha alıyor olacağım. Vay be, bu iki hediye resmen gözlerimi kamaştırıyor. Kalp - Sevgi Ancak çok büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek hayaller. ^_^

Ben bu etkinliği şahsen bir değişiklik olsun diye 25'inci sırada bitirip Legend Golden-23 Gacha'yı almak istiyorum, bunun içinse şimdilik 3 Stamina harcamam yeterli. Güzel

Bu 3 hedefi tutturamazsam en azından ilk 50'de bitireyim de Dream Nitta ile Ultra Dream+ Golden-23 Gacha'yı alayım diyorum.

Ancak, bu gece oyun rüyama girdi ve etkinliği çok feci bir şekilde 51'inci sırada bitirdiğimi gördüm, umarım bu kabus gerçek olmaz. Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,663 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,091 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,848 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,614 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi