*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dün gece "hiç" uyumadım ve Shinji'nin sadece 1 gol önündeyim, sıralamam 26. Güzel O inatçıysa ben ondan daha inatçıyım demek isterdim ama ben bu şekilde devam ettiremem, onu ne yapsam da yakalayamıyorum. uyu

Uykusuzluğa da şöyle bir çözüm buldum; böyle geçmişte yaşadığım kötü olayları, edindiğim acı verici tecrübeleri uykumun en ağır bastığı saatlerde gözümün önüne getirince uyku filan kalmadı bende. Dil Çıkarma Tabi bunu iki hafta boyunca devam ettirebilmeme yetecek kadar acı yaşadım mı bilemiyorum, hatırlamam gerekecek. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
@hikaru Matsuyama
bence stamina harcayabilirsin.önceki etkinlik beni çok yıprattığı için bu etkinliği oynamam belkide ara sıra oynarım.neyse oynayanlara bol şans.bana malesef istediğim kart gelmedi gerçi buna da şükür.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Üstad, etkinlik daha yeni başladı, hesap kitap da yapmadım zaten, hedef belirlemek için henüz erken. Güzel Ama ne yalan söyleyim Nitta'yı çok ama çok istiyorum, adamım o benim, FW'ye çok yakışır. Kalp - Sevgi
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(03-12-2014, Saat: 19:36)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad, etkinlik daha yeni başladı, hesap kitap da yapmadım zaten, hedef belirlemek için henüz erken. Güzel Ama ne yalan söyleyim Nitta'yı çok ama çok istiyorum, adamım o benim, FW'ye çok yakışır. Kalp - Sevgi
keşke takas olsaydı sen bana tsubasayı verirdin bende sana nittayı tabi hd+ yapıp verirdim sana ama yok malesef böyle bir özellik.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Şu etkinlikte en kötü ihtimalle ilk 100'e girersem harika olacak. Muhtemel kartlar içinde benim için tehlikeli olabilecek tek isim Misaki, çünkü zaten High Legend Misaki'm var ve ondan çok memnunum, ikinci bir Misaki sadece israf olur benim için. Güzel Ama bunun yerine Izawa, Soga, Misugi üçlüsünden biri gelirse defans hattım büyük değişim geçirir çok güçlenir, kaymaklı ekmek kadayıfı olur. Dil Çıkarma Sırf bu güzel düşünce bile beni oynamaya fazlasıyla teşvik ediyor zaten...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ben Natureza demiştim ama hali hazırda kadromda 266 olacak Offence Natureza var, gelirse bir daha ona uğraş dur...

400 Medal, kaldı 800.. Sağ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,073 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi