*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üzülme,onu yenmen de iyi.İlk 1000 içine girmeye çalış.Bir de arkadaşlar etkinliğin son günü 250.nin skoru kaç olur sizce.Ne olur tahminde bulunun.
[Resim: kBzQQ9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
sağolasın...Dün 1400 lerden 800 kadar çıkmışım şu an Binin İçindeyim Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Beyler SSS takımıyla oynayacağım birazdan Dream Gacha benimm Açık Ağızlı Gülümseme
[Resim: kBzQQ9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Kırmızı Çıkan Missonlaran Birine Girdim Sanırım 10 Gol ile Kazan Diyor Şu An 5 Yaptım İki Maçta Bu Hangi Kartı Veriyor Acaba Bilgi Verirmsiniz Birde Etkinler Hakkında Detaylı Bilgi Verirmisiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Şimdi tüm etkinlikler hakkında bilgi vermeye kalksak buradan Japonya'ya yol olur. Dil Çıkarma Bence anı yaşa, bu etkinlik hakkında kısa kısa sorular sorarak yavaş adımlarla ilerle daha iyi olur. ;) O bahsettiğin takımı yenersen Emergency Gold Gacha alacaksın, fena değil ama çok iyi de değil, karar senin.
Öte yandan kısa süre içerisinde 800'e girmişsin, tebrik ederim, neden bilmiyorum ama içimden bir ses senin bu oyuna ilerleyen günlerde fazlaca vakit ayırıp bu sitede bulunan birçok kişinin önüne geçeceğini söylüyor. Bu kehaneti de ortaya bırakıp kaçayım. Dil Çıkarma

...

67'nci sıraya düşmüşüm, zaten bugün çok işim vardı iş yerinde hiç oynayamadım, habire Bronze Mission da haliyle sıkıyor, zaten beni bugüne kadar motive eden tek şey ilk 50'ye girmekti, ondan da olduk haliyle artık sıkılmaya başladım. uyu
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Teşekkürler .)
En Azından Durmadan B Miissonu Kaznıyorum Ama Oradan Çıkan Kartlarda Hiç İyi Oyuncu Çıkmıyor Ve Duramadan B Misson Kazanmakla 1. Olunurmu ki? Diğer Etkinlikler Niye Daha İyi Ödüller Veriyor Ama Sıralamara Etkisi Ne Acaba Mesela Ben O Diğer Etkinlikleri Kazanana KaDAR 10-20 Tane B Kazanırım Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,661 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,080 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,840 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,612 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 4 Ziyaretçi