*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(22-11-2014, Saat: 21:57)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Crazy Striker
Event denilen bu etkinlikler takımını kısa sürede güçlendirmekten tut da Stamina Drink, Rush Ticket, Training Ball, Evo Ball vs gibi birçok faydalı nesneyi materyali kazanabileceğin ortamlar zaten bu nedenle daha sana en başında Etkinlik'i oyna, diğerlerini boşver demiştim.

Sen oyuna daha yeni başladığın için şimdilik bol mağlubiyetler alman gayet doğal, bu oyun biraz sabır gerektiriyor öyle hemen 1 ayda iyi bir şeyler elde etmeyi bekleme, ben 4 yıldır oynuyorum anca' bu seviyeye geldim. Güzel
Bu arada 315 maç yaptım ve birini bile kaybetmedim, bu benim için bir ilk oldu, güzel bir ilk. Sağ

Tabiki de Ama En Azından Ne Yaptığımı Bilmeliyim .)
Çok Güzel Başarı Tebrikler..!!
Yardımın İçin Teşekkürler...

(22-11-2014, Saat: 22:01)Toshiko Tanaka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Takım kadrosunun üstünde Nico Point (Play Point)'in altında maviyle (yanlış hatırlamıyorsam ) yazan rakam Dil Çıkarma Pek anlatamadım ama Dil Çıkarma Yeni başladığın için büyük ihtimalle 20-50 arası bir kadro gücün vardır ;)

Play Pointtin Altında Beyaz Yazı ile 40 yazıyor O Sanırım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Anladım Güzel Sen bu etkinliğe asıl istersen ;) Sonunda benim sistem arızası giderildi , şimdi stamina harcama zamanı Güzel Yupi
EVET BENDE AÇIKLIYORUM! BENİM BABAM JAPONYA'YA ATOM BOMBASI ATTI! HİTLER GELECEĞE GELİP BANA MEYDAN OKUDU! SONRA BEN ONUN KAFASINI KESTİM!SONRA DA OZAN BENİM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP AÇTI xD xD xD ( İşsizlik diz boyu Dil Çıkarma )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(22-11-2014, Saat: 22:07)Toshiko Tanaka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anladım Güzel Sen bu etkinliğe asıl istersen ;) Sonunda benim sistem arızası giderildi , şimdi stamina harcama zamanı Güzel Yupi

Hep Yeniliyorum.) Ama Devam Wakaya Gol Atamıyorum .)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
B Mission oyna bence ;) Takımının kazanmasına değil maç oynamasına ihtiyacın var Güzel Kart gelmese bile oyuncularının güçleri artar Süper Bak bana ... SSS takımından 5 yedim ama 127'lik Tsubasa geldi Yupi Önemli olan kazanmak değil yani Sağ
EVET BENDE AÇIKLIYORUM! BENİM BABAM JAPONYA'YA ATOM BOMBASI ATTI! HİTLER GELECEĞE GELİP BANA MEYDAN OKUDU! SONRA BEN ONUN KAFASINI KESTİM!SONRA DA OZAN BENİM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP AÇTI xD xD xD ( İşsizlik diz boyu Dil Çıkarma )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(22-11-2014, Saat: 22:32)Toshiko Tanaka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: B Mission oyna bence ;) Takımının kazanmasına değil maç oynamasına ihtiyacın var Güzel Kart gelmese bile oyuncularının güçleri artar Süper Bak bana ... SSS takımından 5 yedim ama 127'lik Tsubasa geldi Yupi Önemli olan kazanmak değil yani Sağ

Bu Güzel Bilgiler İÇin Teşekkürler Anladım Devam O Halde Bakalım Neler Olacak .)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Tpshiko SSS'e mi geldin?!
S'in takım gücü benimkinden çok.
[Resim: kBzQQ9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi