*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kazandığın maçlardan gacha alıyorsun abim bu gachalar kart paketi gibi birşey sana Bronze seviyeli rastgele bir oyuncu veriyor bu senin için çok iyi bir kart.

Edit : Resimli anlatırsam daha iyi olacak sanırım.
Taro Misaki
[Resim: jlhx75t.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(22-11-2014, Saat: 21:27)TaroMisaki Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kazandığın maçlardan gacha alıyorsun abim bu gachalar kart paketi gibi birşey sana Bronze seviyeli rastgele bir oyuncu veriyor bu senin için çok iyi bir kart.

Edit : Resimli anlatırsam daha iyi olacak sanırım.

Çok Teşekkürler .)
Anladım Çok Güzel O Halde.Açıklarsan Çok Sevinirim Yine Bir Maça Girdim Aynı Takım Geldi 1-0 Yenildim Hygua,Tsubasa,Wakabaysahi Felan VArdı Bir Türlü Gol Atamadım Gülümseme Sağol Tekrardan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
@ Crazy Striker
Takım gücün kaç ?
EVET BENDE AÇIKLIYORUM! BENİM BABAM JAPONYA'YA ATOM BOMBASI ATTI! HİTLER GELECEĞE GELİP BANA MEYDAN OKUDU! SONRA BEN ONUN KAFASINI KESTİM!SONRA DA OZAN BENİM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP AÇTI xD xD xD ( İşsizlik diz boyu Dil Çıkarma )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(22-11-2014, Saat: 21:46)Toshiko Tanaka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Crazy Striker
Takım gücün kaç ?

Nerede Yazdığını Bilmiyorum .) Söylersen Bakıp Söylerim Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
@Crazy Striker
Event denilen bu etkinlikler takımını kısa sürede güçlendirmekten tut da Stamina Drink, Rush Ticket, Training Ball, Evo Ball vs gibi birçok faydalı nesneyi materyali kazanabileceğin ortamlar zaten bu nedenle daha sana en başında Etkinlik'i oyna, diğerlerini boşver demiştim.

Sen oyuna daha yeni başladığın için şimdilik bol mağlubiyetler alman gayet doğal, bu oyun biraz sabır gerektiriyor öyle hemen 1 ayda iyi bir şeyler elde etmeyi bekleme, ben 4 yıldır oynuyorum anca' bu seviyeye geldim. Güzel
Bu arada 315 maç yaptım ve birini bile kaybetmedim, bu benim için bir ilk oldu, güzel bir ilk. Sağ
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Takım kadrosunun üstünde Nico Point (Play Point)'in altında maviyle (yanlış hatırlamıyorsam ) yazan rakam Dil Çıkarma Pek anlatamadım ama Dil Çıkarma Yeni başladığın için büyük ihtimalle 20-50 arası bir kadro gücün vardır ;)
EVET BENDE AÇIKLIYORUM! BENİM BABAM JAPONYA'YA ATOM BOMBASI ATTI! HİTLER GELECEĞE GELİP BANA MEYDAN OKUDU! SONRA BEN ONUN KAFASINI KESTİM!SONRA DA OZAN BENİM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP AÇTI xD xD xD ( İşsizlik diz boyu Dil Çıkarma )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,661 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,081 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,841 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,613 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi