*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schester'i ortaya çek ;)

Edit : 300'lük Boss'tan 102'lik Deffence Shingo geldi . Gülümseme Kart karttır Dil Çıkarma
EVET BENDE AÇIKLIYORUM! BENİM BABAM JAPONYA'YA ATOM BOMBASI ATTI! HİTLER GELECEĞE GELİP BANA MEYDAN OKUDU! SONRA BEN ONUN KAFASINI KESTİM!SONRA DA OZAN BENİM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP AÇTI xD xD xD ( İşsizlik diz boyu Dil Çıkarma )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Schester ortada değil şimdilik ondan daha güçlüsü gelirse ortaya koyarım taktik anlayışın yanlış sanırsam.

Edit : RT2002 P Offence Shingo gelmiş seni idare eder rahat 150'ye kadar o kart.
Taro Misaki
[Resim: jlhx75t.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Victory Road gelmesin aman. Ne verecek ki o etkinlik? 100'e gelmemiz çok zor bizim seviyede. Gelsek de bir dandik kart çıksa hüsrana uğrarız. Benim takım 175.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bence sen VR istememelisin Toshiko!
[Resim: kBzQQ9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ben takım gücü düşük olup da VR'ye zaman harcayacak arkadaşlara kendi taktiğimi tavsiye olarak verebilirim; benim bir ara hesabımı "haksız" bir şekilde kitledi oyun (sistem), bunun ardından her şeye sıfırdan başladım, VR geldiğinde ise takımım o kadar güçsüzdü ki baktım olacak gibi değil, ne GK var ne de Striker, bilerek 31'e kadar gelip orada yanarak 5 adet Gold+ Gacha alıyordum, yani sırf Medal Point biriktirmek için oynuyordum. Bu şekilde etkinliği boş geçmemiş oluyorsunuz ve ilerisi için çok iyi yatırım oluyor. Benim 1 tane bile doğru düzgün Dream kartım yokken, buna mukabil (karşın) 5 adet Black Ball'um vardı. İlerde nasıl olsa bir şekilde güçleniyorsunuz ve illaki Dream kart da kazanıyorsunuz, bu sayede Black Ball da varken elinizde bir anda Overall sıçraması yaşıyorsunuz. ;)
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Doğru ya Medal kasarım belki ve Misakiyi HL yapıp başlarım.
Taro Misaki
[Resim: jlhx75t.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,661 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,081 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,841 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,613 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi