*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuda "aşırı" tecrübeli biri olarak sana 4000'i Staminasız tamamlayamayacağını "kesinlikle" söyleyebilirim.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Zaten Nitta'ya geçtim Mehmet abi.
[Resim: kBzQQ9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Yine dayanamadım ve biraz hesap yaptım. Güzel Elimdeki tüm Staminaları Rush'ların eskortluğunda harcamam halinde ilk 100 içine giriyorum ama Staminaların tükenmesinin ardından kalan 7 gün boyunca evde, işte, gece yatakta, yani kısacası hayatın her anında Tsukurou ile yatıp kalkmalıyım ki Dream Golden-23 Gachasını alayım. E tabi bunca çabanın sonucunda güzel bir kaleci daha çıkar ve Golden-23 GK sayım da böylelikle 3'ten 4'e çıkmış olur. Dil Çıkarma

Yok yaa, neresinden bakarsam bakayım hiçbir şekilde ne çabalarıma ne de Stamina ve Rush stoğumu tüketmeme değecek bir etkinlik olarak göremiyorum bu etkinliği.

Edit:

[Resim: 2lvb98g.png]

48 000 puan yaptım ve 10 Medal dışında hiçbir işime yaramayacak bu Maymun'u kazandım. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Abi bana hep 76'lık oyuncular geliyor :
İşte 76'lık gelen oyuncular :
DF Gentile
DF Sho
MF Kaltz
MF Tsubasa

Edit : Bir 76'lık Gentile daha geldi uyu

Edit 2 : 108'lik Offence İshizaki geldi Süper
EVET BENDE AÇIKLIYORUM! BENİM BABAM JAPONYA'YA ATOM BOMBASI ATTI! HİTLER GELECEĞE GELİP BANA MEYDAN OKUDU! SONRA BEN ONUN KAFASINI KESTİM!SONRA DA OZAN BENİM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP AÇTI xD xD xD ( İşsizlik diz boyu Dil Çıkarma )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Toshiko isteği kabul etsen diyorum bizim hiçbir işimize yaramayan bu etkinlik sayesinde güçlendiğin için benimle daha iyi mücadele edebileceksin Açık Ağızlı Gülümseme
[Resim: kBzQQ9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Kabul ettim isteğini ;)
EVET BENDE AÇIKLIYORUM! BENİM BABAM JAPONYA'YA ATOM BOMBASI ATTI! HİTLER GELECEĞE GELİP BANA MEYDAN OKUDU! SONRA BEN ONUN KAFASINI KESTİM!SONRA DA OZAN BENİM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP AÇTI xD xD xD ( İşsizlik diz boyu Dil Çıkarma )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,073 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi