*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Birşey dağıtılmış şimdi açtım ama içinden çıkan hüsran G-23 G+ Levin.
Taro Misaki
[Resim: jlhx75t.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bana da [G+] Gachadan yine [G+] kart geldi, bu da yetmezmiş gibi, yine kaleci, bıktım artık ya, bu abartmıyorum belki bu derece merakla bekleyip de aldığım ve hüsrana uğradığım 5'inci kaleci. Kızgın - Sinirli Bu gidişle tamamı kalecilerden müteşekkil bir ilk 11 ile çıkıcam sahaya. Dil Çıkarma

Edit:
@Destroyer
Tebrikler de diyecektim, kendi hüsranımdan seni tebrik etmeyi unutmuşum. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bugün çıkan kartlar etkinlik ortası sıralama için ,yani ayın 8ine kadarki kısımda olan sıralamaya göre
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Tüh be, 48'de yandım hem de evde. Kızgın - Sinirli Halbuki o ben değil miydim daha bugün iş yerinde oynamama rağmen, Skip ile ilerlememe rağmen Dream+ 3 Gachasını alıp da 45 Medal ile yüzünde güller açan. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
@ TaroMisaki
Ben androidden zevkli mi anlamında söylemiştim, sen yanlış anladın herhalde ;)
EVET BENDE AÇIKLIYORUM! BENİM BABAM JAPONYA'YA ATOM BOMBASI ATTI! HİTLER GELECEĞE GELİP BANA MEYDAN OKUDU! SONRA BEN ONUN KAFASINI KESTİM!SONRA DA OZAN BENİM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP AÇTI xD xD xD ( İşsizlik diz boyu Dil Çıkarma )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Fark etmemiş olanlar her zaman olduğu gibi şimdi de olacaktır, bu nedenle söyleyeyim istedim: Medal Point İndirimi!!! Güzel

Onca Medali boşuna kasmadık, ben hemen 1 tane Black Ball bir de ne olur ne olmaz diye her zamankinden alıcam, yani [D+] Evo Ball. Sağ

Ha bir de sadece indirim zamanı çıkan şu 1200!! Medal Pointlik Ovvv olandan var, isteyen alabilir elbette, ben almayayım kalsın. Dil Çıkarma

Ha'di ben dükkana kaçtım. Güzel

Edit: Bu arada üzülerek şunu fark ettim; akıllı telefonlar eyvallah akıllı zeki çocuklar ama hem şarjı hem de interneti su gibi içiyorlar. Bugün iş yerinde ilk kez Tsukurou oynadım [1] ve ha'di şarjın çabuk bitmesi neyse de 1 GB'lık internet paketimin nerdeyse 8'de 1'i filan bitti, bu da demek oluyor ki bu 1GB ile sadece Tsukurou olmak kaydıyla en fazla 8-10 gün iş yerinden oynayabilirim, etkinliklerin 2 haftaya çıktığını da düşününce, 1 etkinlik bile oynayamayacağım anlamına geliyor bu. uyu Eski performansıma dönme hayalleri bir başka bahara kaldı...

[1] Müdür filan yakalarsa iş icabı diyemeyeceğim için iyi bir bahane bulsam çok iyi olacak kariyerim açısından. Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,663 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,094 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,857 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,620 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi