*

Captain Tsubasa Rising Sun [Yeni Seri!]

Bu konu; 363 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
diğer bölümleri ne zaman çevirirsiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@alperen-526: 3. bölümde çevirildi bir kaç güne paylaşılır, sen takipte kal Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ben özel yaşantım dolayısıyla çeviri işine uzunca bir ara verdim, ama bunca CT sever arasında şu çeviri işini üstlenecek tek bir kişinin bile bunca zaman çıkmamış olması cidden çok acı. :(
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Öncelikle hoşgeldin mehmet abi evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor davetiyemizi bekliyoruz Gülümseme

Cidden de öyle bulamamıştım en son para vererek tecrübeli kişilere yaptıracakken işi sağolsun Soccer Cyborg üstlendi çeviri işini montajı gene ben yapıyorum Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet.Adminimiz manga çevirme teklifini karakter bilgilerini vikiden çevirince yaptı Gülümseme

#DirenTürkçeManga
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ha pardon bilmiyordum, çeviren montajlayan 2 kişi bile varsa bunu duymak güzel. CT seviliyor ama kaliteli iş yaparak Türkçe CT birikimini artıracak fanatik sayısı ne yazık ki bir elin parmaklarını geçmez.

Tamam o halde Adminim, sana ve arkadaşa başarılar dilerim.

#DirenTürkçeManga
Sevdim bunu. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Türkçe Captain Tsubasa: Rising Sun, 1-16. Bölümler Tapates 14 3,887 09-04-2026, Saat: 11:50
Son Yorum: Tapates
TsubasaTR.ORG - Captain Tsubasa Rising Sun Türkçe 001-013 Bölümleri Eklenmiştir Karl Heinz Schneider 8 2,147 14-02-2026, Saat: 12:10
Son Yorum: Tapates
Türkçe Captain Tsubasa: Rising Sun, 12. ve 13. Bölümler Tapates 1 1,072 16-04-2023, Saat: 15:51
Son Yorum: Jun Misugi
Türkçe Captain Tsubasa: Rising Sun, 10. ve 11. Bölümler Tapates 2 848 20-01-2023, Saat: 19:32
Son Yorum: Taro Misaki _11
Rising Sun Türkçe var mı? RedMellow 3 1,681 22-12-2020, Saat: 15:38
Son Yorum: GÜNEŞ 2

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: