*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seni de eklemek isterim matsuyama ama nasıl yapacağımı bilmiyorum sen biliyor musun?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Eh işte, biraz çabalarsam sanırım başarabiliriz. ^_^

Başaramazsam da darklord'un bana öğrettiği onca şeye karşılık cidden ayıp etmiş olurum. ^_^

Edit:

[Resim: 4jxp2b.png]

Bak şimdi hocam, Friend kısmında fotodan gördüğün üzere sağ üstte bir NICONICO ID var, işte o ID bana ait, bir tane de senin olacak, onu buraya yaz.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Nico hesap bu arada benim..Nasıl bulacaksın beni benim bişey yapmam gerekiyo mu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Üstte de yazdığım gibi Friend kısmına gir, orada NICONICO ID yazan yerdeki sayıyı buraya yaz...
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
31678558

Bu yazıyor matsuyama

[img][Resim: vqslc7.png][/img]

Bu arada darklordla maç yaptım kendimden çok güçlü bi takımla ilk maçım işte sonuç...Şimdi darklord bana bunun iki katı fark atar üstat Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ekledim seni hocam.

Aynen マイニュース My News kısmına gir ve benim sana tıpkı darklord gibi gönderdiğim arkadaşlık teklifini onayla.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,665 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,104 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,863 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,622 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi