*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sağol. :)
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(25-03-2013, Saat: 22:37)SvChatos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beyler bugünkü sorum şu

herhangi biri ile maç yaptığımız zaman o renkler (kırmızı, mavi, siyah ...) oyuncuların güçlerini mi arttırıyor en iyi renk sanırsam kırmızı yanılıyor olabilirim bunlar ne işe yarıyor
oyuncuların renkleri kırmızı renkteki oyuncu formdadır(bu renkteki oyuncu ile her yerden şut çekin)ben çok defanstan gol attım.turuncu renkteki oyuncuda formdadır tabi kırmızı renkteki kadar etkili değildir.yeşil renkteki oyuncu normal.mavi renkteki oyuncu tekniktir(genelde çalım atın).siyah renkteki oyuncu formsuzdur.+ olan kartlar siyah,mavi,yeşil renkte olmazlar.işte bu yüzden ben takımı hep + oyunculardan oluşturuyorum.bu form olayı pes oyunlarına benzemektedir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ben de onları merak ediyordum darklord sağol ben genellikle yeşil oynatıyodum hep hani maçı kendimiz yapacağımız zaman kadroyu oluşurduktan sonra 3 tane top çıkıyor ya yeşil kırmızı mavi birini seçiyorsun..Mesela benim takımın gücü 110 gözüküyo..Yeşil seçersen 108 kırmız seçersen 103 mavi seçersen 102 die gözüküyodu..Ben de yeşil seçiyodum hep ve kadroya yeşil oyuncular koyuyordum..Şimdi anladım çok saol Gülümseme..Kardeş senin bilmediğin bişe var mı varsa sen de sorsana bi Dil Çıkarma
Çok faydalı bilgiler veriyosun Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(25-03-2013, Saat: 19:57)youthanasia23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim de kadromda 3 oyuncum birden sakatlanmıştı.Bu sakatlık meselesinde iyileşme süreci sanırım oynadığın maç sayısına göre olmuyor,belli bi gün veya saat sürüyor..Kırmızı kartlar,sakatlıklar beğendim ben böyle olmasını,yedeklerini de sağlam tutacaksın..Bu arada etkinlik bugün bitti dün hedefim olan 51 bin puanı geçtim sonunda..51 bin puanı geçtiğim için ve de günlük ödüllerde dereceye girdiğim için iki tane platin çekiliş hakkı çıktı ve sonunda benim kadroya göre memnum olacağım 2 kart çıktı Gülümseme

[img][Resim: hv5jzs.png][/img]

Sanırım kart parlak olduğunda (+) oluyor yani wakabayasi platinium + (p +) shineder ise sadece platinium..Yoksa o da mı p+ tam anlayamadım Gülümseme..Kadrom sonunda bişeye benzedi Gülümseme

[img][Resim: 24o9cwj.png][/img]

Artık yeni etkinlikleri sadece stamina biriktirmek için oynayacağım..Şöyle 15-20 stamina ile bi etkinliğe girince platin veya rüya güzel bi iki kart gelebiliyo..Ama çok güzel kartlar kazanmak istiyosak en az 50-100 stamina arası bi sayıyla etkinliğe asılmak gerekiyo..Ben küçük çaplı tecrübelerime göre böyle anladım Gülümseme

Bu arada bu son etkinlikte sol üst köşedeki yıldız sayım 7 olmuştu ve de genel derecede 500-1000 arası bi yerdeyim son günü bilmiyorum iyi asılmıştım son gün belki de 300-500 arası da olabilir.Her neyse darklordun dediği gibi güzel iki tane kart bekliyorum yarına bakalım..Gelince paylaşacağım

Schneider de Platina+ için rahat olsun. ^_^
Bunu en güzel oyuncuyu silme ya da Medal Point yapma kısmına geldiğinde görebilirsin, orada her oyuncunun Platina mı Dream+ mı vs olduğunu açık açık gösteriyor oyun.

Etkinlikte benim iki katım yapmışsın neredeyse, ben de 30binde kaldım ve benim de 7 yıldızım olmuştu, bakalım bana da şöyle ufaktan bir hediye verirler mi ki. ^_^

Gelen kartlardan Schneider'in aynısı bende de var ve çok ama çok memnunum; Kaizer Tackle ile top almadığı oyuncu yok, hele ki bir de Secon Fire Shot var ki dağıtmadığım kaleci çıkmadı bugüne dek. Dil Çıkarma

Benim Stamina Drink de 51 oldu ama hiç mi hiç harcayasım yok, 200 tane biriktirmeyi düşünüyorum.

Edit:

Etkinlik sonrası Present'tan gelen hediye iki kart.

[Resim: s0xz6t.png] [Resim: 16atv1l.png]

Maalesef her ikisi de kadromda zaten var olan kartlar oldukları için silmek zorunda kaldım. En azından Medal Point sayım 242'ye yükseldi diyerek kendimi avutuyorum işte. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Şimdi farkettim matsuyama medal point yapma kısmında kartların platina mı yoksa + platina mı olduğunu saol Gülümseme...Bu arada Shineder kadromda evet o top kapma özelliği çok güzel gördüm aynı şekilde şutu da etkili..Ama benim forvetler içinde en zayıfı Gülümseme...Hyuga var bende bi şutu var hayato nun sırtına basıp uçuyo sonra çekiyo her şutu gol Gülümseme..Naturezza var topu havaya çekip rövaşata çekiyo top yere çarpıp falso alıp yön değiştirip gol oluyo her şut o da..Bu iki oyuncum çok güçlüler benim kadro için şut güçleri 150 küsürlerde..Tsubasamın bir özelliği var topu bacaklarının arasına alıp topla birlikte kalaye giriyo o da hemen hemen her şutta gol atıyo şut gücü 130 larda onun da..Hııı bir de karlt var aşırtma atıyo o şutut da çok seviyorum karltz rüya kart ama leveli 30 larda daha ve şutu da 120 lerde..Shineder bu saydıklarımdan şut olarak bi karltzdan iyi şimdilik ama geliştireceğim Gülümseme

Etkinllikte bana revive gold pierre geldi bir de platin tsubasa ikisinde de memnun değilim maalesef :(...Kadromda zaten pierre varve şu an revive pierre den çok iyi tusbasa da var özellikerli çok çok iyi..
Bunun haricinde 5 tane training ball bir de bir top geldi anlamadım ne yaptığını???

[img][Resim: 2m7eloj.png][/img]

Elimde ki bu kart rüya kartı bunla birleştiremedim bu topu yüksek rüyayı yüksek rüya + mı yapıyor ne işe yarıyor???

Bir de darklord sen beni ekledin mi birşey gördüm senin adın yazıyor Gülümseme

[img][Resim: 2ntiide.png][/img]

Burda nie senin adın yazıyor Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(26-03-2013, Saat: 14:25)youthanasia23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hyuga var bende bi şutu var hayato nun sırtına basıp uçuyo sonra çekiyo her şutu gol Gülümseme..
Hyuuga-san'ın o şutu çok baba bir şuttur --> Kourin Raijuu Shoot, sırtına bastığı kişi ise Japonya'nın Duvarı lakaplı [Nippon no Kabe] Jitou Hiroshi'dir. Hayato da nerden çıktı yahu? ^_^

(26-03-2013, Saat: 14:25)youthanasia23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Naturezza var topu havaya çekip rövaşata çekiyo top yere çarpıp falso alıp yön değiştirip gol oluyo her şut o da..
Natureza'nın o şutu da çok güçlü, mangada Öldürücü Vuruş (Hissatsu Waza / Killing Technique) olarak geçer, yanılmıyorsam Ni dan Flying Drive Shoot'tur bahsettiğin şut.

(26-03-2013, Saat: 14:25)youthanasia23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tsubasamın bir özelliği var topu bacaklarının arasına alıp topla birlikte kalaye giriyo o da hemen hemen her şutta gol atıyo şut gücü 130 larda onun da..
O da Tsubasa'nın 30 küsur yıllık mangada sadece 1 defa kullandığı (Salinas'a karşı) ve büyük ihtimalle bir daha da kullanmayacağı meşhur SkyDive Shoot'tur.

(26-03-2013, Saat: 14:25)youthanasia23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hııı bir de karlt var aşırtma atıyo o şutut da çok seviyorum karltz rüya kart ama leveli 30 larda daha ve şutu da 120 lerde..
Kaltz'ın Loop Shoot'undan bahsediyorsun, CT klasiklerindendir. :]

(26-03-2013, Saat: 14:25)youthanasia23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [img][Resim: 2m7eloj.png][/img]

Elimde ki bu kart rüya kartı bunla birleştiremedim bu topu yüksek rüyayı yüksek rüya + mı yapıyor ne işe yarıyor???
Bak o kartın sol üst köşesinde S+ yazıyor, bu şu demek, elindeki herhangi bir Silver Card'ı Silver Plus yani Gümüş+ Kart haline getirebilirsin.
Özetle, senin durumundaki birinin takımı için çok da bir işine yaramaz. ^_^

(26-03-2013, Saat: 14:25)youthanasia23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir de darklord sen beni ekledin mi birşey gördüm senin adın yazıyor Gülümseme

[img][Resim: 2ntiide.png][/img]

Burda nie senin adın yazıyor Gülümseme

Bi' parça Japoncam vardır, News kısmında diyor ki darklord-san'dan Arkadaşlık teklifi aldınız.
Tam nereden yapıyorduk hatırlamıyorum ama Friend kısmından darklord'tan gelen arkadaşlık teklifini onayladığın takdirde darklord ile arkadaş olmuş olacaksın.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,663 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,094 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,854 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,619 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi