*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: 1002-horz.jpg]

En azından iyi yönünden bakmam lazım bugünün gelenlerine, Gonzales'in her zaman defansımda yeri vardır ki, hayalimdeki takımda da yeri var..

Bendeki Balance Gonzales HD+ olduğunda 224 olacak, Legend hali 226 oluyordu sanırım, tam hatırlamıyorum..

Edit : 221 oluyormuş, olsun. Legend'in şekli yeter..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
etkinlikle ilgili size bazı taktikler vereyim.
1-oyun puanınızı hemen harcamayın.yavaş yavaş harcayın 10 dk gizli fever time çıkacaktır.10 dk fever timeda daha çok oyun puanını harcamış olursunuz.
2-etkinlik ile ilgili en önemli bilgi.yüksek karşılaşma oranı.kırmızı olarak işaretlenen yazıya göre hep o bölgeyle oynayın bu sayede o bölgeyi daha çabuk bitirebilirsiniz.bu bilgiyi hikaru matsuyama sayesinde öğrendim.
[Resim: MYyYQM.png]
3-stamina ve rushlarınızı kesinlikle 9 oyuncu hatta boss oyuncuda bile harcamayın.secret boss oyuncuya harcayın bu üstte resmini verdiğim linkten yola çıkarak 9 oyuncuyu bossları temizleyebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bana bugün 4 tane stamina gelmiş. Yani 40 PP'lik. Acaba neyden gelmiş olabilir? Bir de Üç tane G+ Evo. Dün gece yoktu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
@darklord80

Bilgiler için teşekkürler abi.

@S.Carlos

IL dediğimiz Sonsuz Lig'den gelmiş sana.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
blacball aldim kimi blacklesem

[Resim: VpL0Wq.png]
[Resim: jYONND.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
promosyon nasıl oluyor napıyoruzzz

vallaha bossun enerjısını 1 k ındırdım 1 haftada öhh yanıı ben bıtırene kadar etkınlık biticek bırde sızın hep dıyorsunuzya gatchadan şu çıktı şeyden bu çıktı hıcbırsey anlamıyorum Gülümseme) körlemeye oynuyoruz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,663 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,094 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,856 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,619 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi