*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: xJPnbE.png]

Böyle çıkıyor kayıt olamıyorum.Hata falan çıkmıyor da , nasıl yapacaksam artık Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
bazı siteler arızalı gibi bişey okey diyorum sayfayı geçmiyo şansını başkasında dene derim
[Resim: r4qgu.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bu bi sefer yapılınca Hotspot ilede yapılmıyor sonrasında. Bu 611 veren promosyon şu an 475 veriyor, internet kafede falan denemek gerek.

Kararını verdin mi Kakashi, açacak mısın ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
maşallah yav dehşetül vahşet bişeymiş bu 3000 lik sonuç muhteşem

[Resim: xAB7LX.jpg]

BİTMEDİ!

crush panelde sayfa dondu sayfayı yeniledim baktım ortalıkta crush panel yok aha dedim crush panel bok oldu sonra dedim bi news e bakim

crush panelin günahını almışım legend müller , %25 ihtimalli legend gacha training ball rush ticket stamina bir sürü gacha bi kaçtane si 2002 bide blue point gachalar

maşallah yav barış abi sen paso açıyon bunlardan sana çıkmıyo crush dan legend ler yani senin full legend kadro kurmuş olman lazımdı yoksa bu Yüce Rabbim'in bi lütfu mu
[Resim: r4qgu.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Vaaay yakışır.

Yan hesabına mıydı bu promosyon ? Eğer öyleyse yazık olmuştur. ?????

%25 Legend'den ne geldi ?

Bu arada hayırlı olsun. Sağ

Bende şans yok abicim şans. Dil Çıkarma

Ha bu arada şut panelinde eğer donarsa sayfa panel açılmazsa %90 ihtimal 1-2-3 sıradakilerden biri vurulmuş oluyor. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
[Resim: 26032014184345.png]

Şunlar ne işe yarıyor, nasıl kullanılıyor? Ben birleştirme yerinden legend kartına denedim olmadı. Ne ile birleştirmemi önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler. Bendeki kart G+

Kendi yürütmüş olduğum fikir; G olduğu için gold kart ile birleştiriliyor, fakat tam emin değilim. Harcasam mı harcamasam mı kararsız kaldım.

Bu arada benim gerçek takım ID; 37606833 ekleyin sayın Tsubasatr üyeleri.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi