*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(08-01-2014, Saat: 21:43)Tsubasaasd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2. misaki
5. zaten söylendi kişida
4. matsuyama yanlış anlamadıysam
3. izawa
3-4 den emin diğilim tam terside olabilir
he bide tsubasa ve misakiyle combiler seni bkliyo Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme

hayır abi 2 misaki bnada çıkmıştı o karta çok benziyo aslında 3. izawaydı yanlış hatırlamıyosam son bikez şu 2 numaranın ismi kaç karakter onu söyle tekse bence misaki Açık Ağızlı Gülümseme
2 izawa'ya daha çok benziyor Gülümseme CT 2 deki saçlara da dikkat.

İsmine bakamıyorum maça girecem sözde, yine loadinge takıldım Gülümseme Sanırım bu kadroyla senaryonun cılkını çıkartırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
misakinin oyundaki saçıda öyle Açık Ağızlı Gülümseme

o kartın çooooooooooook çoooooooooooooooooooooooooooooook benzeri banada çıkmıştı isim kaç karakter yan yana iki kare gibi bişey arasundada aşağı doğru uzanan bi çizgi yani kısaca ağacı andıran bi harfmi Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
S.Carlos sana kadronun cılkını çıkartmak neymiş göstericem birazdan. Bekle kadrolarımı fotoğraflayayım Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
dur bi thmin ediyim ilk kaleci fw de

tsubasa kalede Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Öyle değil. Kadro olarak uyumsuz. Her ülkeden oyuncu olacak neredeyse Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(08-01-2014, Saat: 21:47)Anime Freak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: S.Carlos sana kadronun cılkını çıkartmak neymiş göstericem birazdan. Bekle kadrolarımı fotoğraflayayım Açık Ağızlı Gülümseme

Kıyaslama olmasın hocam, benim ilk kadronun halinde en güçlü adam Tsubasa'ydı o da 51 sonra kisugi 41 gerisi 37 30 arası güçteydi. her senaryo maçını 3-0 4-0 alıyordum, kadro birden bu hale geldi, yani iki katı. O anlamda söyledim. Fakat kapışma, ws falan istiyorsan CT 3 e beklerim Gülümseme) Burada yeniyim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,665 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,104 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,863 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,622 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi