*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
en alttan bi üsttekini seçeceksin en alttaki skip bi üstteki match load
[Resim: r4qgu.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(07-01-2014, Saat: 18:31)Kakashi Kun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: en alttan bi üsttekini seçeceksin en alttaki skip bi üstteki match load

Onu seçiyorum zaten. Üstten ikinci menüye geliyorum, en alttan bi üsttekini seçiyorum. Yani şunu;

[Resim: 1apa.png]

Fakat otomatik olarak maç bitmiş ve lvl almış oyuncular geliyor.

Buyur;
[Resim: 2sqs.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
o ekran senaryo ekranı ya onları seçtiğin ekranda en üstteki seçenekte rakam da var yazıların arasında o rakam 0 olana kadar yani ona tıklayabilene kadar alttakileri seçip onu 0 a indirip bi sonraki maçı yapabilirsin orda seçerken yani maçı skiplemiyosun oyuncularına exp vermiş oluyosun mesela o seçeneklerden 1. si FW ve OS ye daha çok exp 2. si OS ye daha çok exp verir 3. sü GK ve DF ye daha çok exp veriri sonuncusuda tüm takıma eşit exp veriri galibaAçık Ağızlı Gülümseme umarım anlatabilmişimdir Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(07-01-2014, Saat: 19:59)Tsubasaasd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o ekran senaryo ekranı ya onları seçtiğin ekranda en üstteki seçenekte rakam da var yazıların arasında o rakam 0 olana kadar yani ona tıklayabilene kadar alttakileri seçip onu 0 a indirip bi sonraki maçı yapabilirsin orda seçerken yani maçı skiplemiyosun oyuncularına exp vermiş oluyosun mesela o seçeneklerden 1. si FW ve OS ye daha çok exp 2. si OS ye daha çok exp verir 3. sü GK ve DF ye daha çok exp veriri sonuncusuda tüm takıma eşit exp veriri galibaAçık Ağızlı Gülümseme umarım anlatabilmişimdir Gülümseme

Kesinlikle, teşekkürler. Peki ben bu herkesin biriktirdiği ve kart aldığı puanı nasıl biriktirebilirim. Maç yaptıkça birikiyor mu? Bir de nereden bakılıyor acaba?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
nico point onlar kredi kartıyla çekiliyor fakat bedava alınan yeride var linki burda bunlara kayıt olup kazanabilirsin msn ne gelen mesaj ile Gülümseme yani oyunda kullandığın e-postanı yazmalısın ama
http://nicovideo.ppls.jp/promotion/free bunlarda promosyonlar ama hepsinde gelmeyebilir he bide sana hediye olarakta gelebilir gahcalar hediyelerin nerden alındığını biliyormusun?

bakıldığı yerde üstte mavi renkle yazılan yazının yanında sarı rakamlar var sende şu an olmadığı için 0 dır işte onlarda kaç nico pointin olduğunu gösterir yine o mavi yazıya basınca satın alıcağın yer karşına çıkar

he bide markete girip yandaki seçeneklerden 2.sini seçerek orda bi normal seviyede gahca var onuda açarsın sanırım o günlük geliyo ondanda genelde 50 60 güç arası oyuncu arka planı mavi olan Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(07-01-2014, Saat: 20:11)Tsubasaasd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nico point onlar kredi kartıyla çekiliyor fakat bedava alınan yeride var linki burda bunlara kayıt olup kazanabilirsin msn ne gelen mesaj ile Gülümseme yani oyunda kullandığın e-postanı yazmalısın ama
http://nicovideo.ppls.jp/promotion/free bunlarda promosyonlar ama hepsinde gelmeyebilir he bide sana hediye olarakta gelebilir gahcalar hediyelerin nerden alındığını biliyormusun?

bakıldığı yerde üstte mavi renkle yazılan yazının yanında sarı rakamlar var sende şu an olmadığı için 0 dır işte onlarda kaç nico pointin olduğunu gösterir yine o mavi yazıya basınca satın alıcağın yer karşına çıkar

he bide markete girip yandaki seçeneklerden 2.sini seçerek orda bi normal seviyede gahca var onuda açarsın sanırım o günlük geliyo ondanda genelde 50 60 güç arası oyuncu arka planı mavi olan Açık Ağızlı Gülümseme

Saat 17:24 den bu yana bir maç yapamadım. Dolmuyor, loading donuyor. Sayfayı 78 kez yeniledim bu 4 saat içerisinde. Hayatımdan 4 saat çaldı, hâlâ açılmadı. Bu böyleyse sürekli hiç oynamaya değmez diyebilirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,661 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,080 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,840 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,612 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi