*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
neee darklord80 Bırakıyormu

Abi Neden Bırakıyorsun Bize Bu Oyunu Sen Öğrettin Sen Gösterdin Sen Tecrübeli Ayrı Zamanda Mantıksal Oynayan Bir Oyuncusun Bildiklerin Bizi Aşar Bizim Senden Öğrenecek Çok Şeyim Var ABi Bırakma Bari Bu etkinlik bitsin sonra oynamaya devam et
Taro Misaki
[Resim: jlhx75t.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(31-10-2013, Saat: 23:14)yunuZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ama sadece levin i kullansam sadece 2 şut çekebilir 5 tane yiyo bi levin şut yeterli olmaz ki Gülümseme bi de o maça girmeden ayar yaptığımız ekranda böyle puan veriyoz ya oyuncuya özel hareketlerini kullanabilsin diye o değil de diğer iki şey var orda biri 3 top üçgen şeklinde bi de onun altındaki var onlar önemli mi ?
Öncelikle bilmen gereken şu: oyuncun güçlüyse bu oyunda özel şut kullanmana bile gerek yok, yani Levin ile normal şutla da goller atabilirsin.
İkincisi; 30 Özel Hareket Puanın (ÖHP, parti kısaltması gibi oldu ya neyse Dil Çıkarma) var ya, işte bunun 10'unu Yamada'ya, diğer 10'unu ise Levin'e ver, ilk yarı 2 Garanti Levin Shoot çekersin, ikinci yarıda ise kalan son 10 ÖHP'yi de yine Levin'e ver ve toplamda 4 tane Levin Shoot çekmiş olursun ki bu da yenebileceğin güçteki her rakip için büyük oranda yeterli olacaktır. ;)
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bazen kaçırıyo direğe vuruyo falan hyuga nın formu da en az sarı olursa ona da veriyorum ben aynı şekilde chester ada, ve dediğin gibi bazen özelle gol atamıyorum ama normal bi kafa vuruşu ağları deliyo Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
nihayet 100. maçGüzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Rakip kaç güçte? ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
ilk 100dekine 248lik canavara göre cok zayıf

232 gücünde kalde 224lük genzo var

şuan ilk yarı bitti

4-1

yak efendim yaaaa
ben kargadan başka kuş tanımam kartları bunlar

[Resim: u41bq.png]

bu kart oyun bıraktırıyor

bende bıraksam mı ne?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,073 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi