*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yarın gelecek olan etkinlik ya Challenge Cup ya da Victory Road olacak gibime geliyor. Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(29-10-2013, Saat: 18:02)Schneider Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1113. sırada bitirdim lanet olsun ! 1111 sırada bitirseydim P 2002 Gacha vardı. ?????
O cins sıralamardan birinde bitirip de o güzelim Gacha'yı alabilen biri çıkacak mı içimizden çok merak ediyorum. Dil Çıkarma

@Anime Freak
İnşaAllah Victory Road olur da hep birlikte burada Bayram ederiz. ;)
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
başka etkinlik kalmadı zaten Dil Çıkarma

ama victory olsun cup la uğraşmayalım

yok yendim yenildim

ben çabalı etkinlikleri daha çok seviyorum

pk etkinliği gibi şansın varsa 50gol at kap black ball istersen 10.000. ol fark etmiyo

(tabi sinir kat sayısı yüksek olanlar için)

victory road ise biraz takım gücüne dayanıyo

ama ondada kendi cabanla kendi şansını yaratıyorsun

nekadar cok galibiyet okadar cok ödül gibi....

cabasız bir etkinlik shot nine habire shot cek paran varsa ödülleri topla paran yoksa 5dk bir sut sut git taaaaaammmmm 15 gün zaman kaybı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Victory Road işte tam da bu nedenlerden ötürü gönlüme taht kurmuş durumda zaten. Kalp - Sevgi

Etkinlik amacım olan Medal Point sayımı biraz evvel hesapladım; PK boyunca tam... sıkı durun... 533 Medal Point toplamışım. Bu da neredeyse 1 Black Ball eder, hiç fena değil. Süper
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
@hikaru Matsuyama: Abi napmışsın öyle ? Açık Ağızlı Gülümseme 533 Medal ne demek Açık Ağızlı Gülümseme Ben 85-90 medal civarı kastım. Açık Ağızlı Gülümseme Victory Road gelirse eğer ben Cuma'dan sonra 50. seviyeye falan gelmeyi planlıyorum. Pek sağlam bir takımım olmadığı için sınır orası Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
ben tam olarak 300 medal point topladım etkinlik boyunca 500 dü 800 oldu Gülümseme

Kusura bakma kardeşim :(

[Resim: u1n4j.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,665 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,104 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,863 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,622 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi