*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(28-10-2013, Saat: 21:40)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu derece paranoyak olursan benden, hatta dahası Barış'tan bile daha kötü hale gelirsin bu etkinlikte. Dil Çıkarma

abi neyseki oyunu oynamaya o kadar fırsatım olmuyo yoksa başında yeterince dursam herhalde en son sehpayı tepikler laptopa bi uçurum deneyimi yaşatırdım
[Resim: r4qgu.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Kakashi bunu yazdın da aklıma geldi, Gunz Online oynadığım dönemde Quest yaparken tam Boss'u kesecez canı çok az kalmış Laptop mavi ekran verdi ben o sinirle 6. katın penceresine doğru tekmeyi salladım aşağı uçtu. Hala aklıma geldikçe üzülüyorum. Ağlama
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
sonunda bilgisayar da bu katliamı protestoya katıldı yamada ya 4 tane atmıştım 5. sağa vurdum tam örümcek ağı attı ki sanki bilgisar dile geldi de öhh be yamada yeter artık dedi ve flash çöktü

barış abi harbiden yaptın mı böyle birşey nazıl bir haldir bu Allah başımızdan eksik etsin
[Resim: r4qgu.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Seninki gene iyi benimki dün arka arkaya 7 tane kaçırınca mavi ekran verdi Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
O an ki ambians, ortam sende olsa sende benzer bir şey yapabilirdin. Team Speak 3 üzerinde konuşma yaparken kızlar, erkekler oyunda öyle bir dalmış gidiyoruz kestik kesecez o ekranı ben bir gördüm görüş o görüş. Sonra laptopu en son aşağı düşerken görmüştüm. Açık Ağızlı Gülümseme

Neyse konu dağılmasın. Morisakiiii özlemişim seni be. Süper
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
[Resim: u0g2l.png]

bu adam urugayı tek başına sırtlamıyormuydu

özel şutu yok uyu

bu nasıl iş muhtemelen roveşata vuruyor

oda hikayeuyu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,072 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,603 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi