*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IL rezaletti benim ya. İlk haftadan böyle olacak artık elden bir şey gelmez. Kararsız

Bu arada illaki ben oyuncumu geliştirmek istiyorum diyorsan aynı oyuncunun Bronz/Silver kartları ile geliştir.

EDİT : SSA Ligine muhteşem bir düşüş. ???????????????
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ha'di ya, tüh. :( Düşmezsin sanıyordum, neyse Barış, takımını birazcık daha geliştirmen gerekecek. Umarım ilk ve son düşüşün olur.

yunuZ zaten o şekilde geliştiriyor kartlarını. ;)
İlk defa acemi birinin tecrübelilerin söylediklerine kulak verdiğini görüyorum. Nedense bu beni garip bir şeklilde mutlu kılıyor. ^_^
Normalde herkes ilk başladığında Rush & Stamina & Training Ball ne varsa harcar, canına okur. 2-3 ay sonra da, Tüh ya, keşke şöyle yapmasaydım, keşke böyle etmeseydim der. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Haftaya kadar Gold kartları değilde, Gold+ ve üzeri kartları Medal Point'e çevirip aynı kartın Gold'u geldiği anda direk geliştirmeyi düşünüyorum. Bu böyle olmayacak, Napoleon D+ hali ile Schneider'in yerine bir süreliğine girmeli. Olmadı Kisugi. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
yunuZ id ni yazsana seni ekliyeyim
[Resim: r4qgu.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Aslında Kisugi'yi High Dream yapmadan da Level Max'lasan 193 filan olacaktır ve işini görür.
Gerçi ben prensip gereği böyle bi' şey yapamıyorum ama seni bilemem. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
O benimde aklıma geldi ama Kisugi + kart değil, o yüzden level kasarken biraz zorlayacak. Güzel Napoleon D+ olduğu için onu Max yapmak geldi aklıma ilk olarak..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi