*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyuncuyu Medal Point Yapma

Öncelikle Shop'a giriyorsun, orada en alttan bir üstteki seçeneği seçiyorsun.

[Resim: zkg110.png]

İlk olarak karşına burası, yani Shop çıkacak. Eğer yeterli Medal sayın varsa buradan alış-veriş yapıyorsun. Oyuncuyu Medal'e dönüştüreceksen, altta gördüğün turuncu butona tıklıyorsun.

[Resim: 16a47z4.png]

Buradan sonrası aynı aslında. Schneider'i işaretledim, karardı dikkat edersen, yine seçim yapınca Pembe buton göründü, ona tıklarsam bunun anlamı hemen yanındaki yazıdan da gördüğün gibi 2 Medal Point kazanacağım demektir. Neden 2? Az evvel söylediğim gibi, kart Gold+ bu yüzden 2, eğer Takeshi'yi silecek olsam Dream olduğu için 10 yazacaktı...
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Tamadır yaptım 8 tane medal point oldu ama onun bi ustundeki her medal point yaptığımda düştü 93/105 oldu o ne ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
O senin kart stoğunu gösteriyor. Maksimum 105 kart bulundurabilirsin stoğunda. Stok dolarsa kart silmeden yeni Gacha açamazsın.

Bu stok maksimum 500 oluyor.

8 Medal Point'in hayırlı olsun, Black Ball kaldı sadece 592 Medal. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Nasıl kazanılır başka bu medal point bi de bu tsubasa pointle ne alabiliyoruz, medal pointin altında bi point türü daha var o 0 bende o ne ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
O Blue Point, biz ücretsiz oynayanları ilgilendirmeyen bir puan türü, ben açıkçası ne işe yaradığını ücretsiz oynadığım için bilemiyorum. Para ödeyen birine sorabilirsin. Güzel

Tsubasa Point'in çok geniş bir kullanım alanı vardır. Açıkçası oyunda yapacağın her şeyde TP gerekir. Örneğin Training Ball ile oyuncularını geliştirirken bolca TP gerekir.

Zaman zaman da Tsubasa Point Gacha denen özel Gachalar çıkar Shop'ta. Mesela geçen sefer gayet güzel Gacha veriyorlardı. 500 000 Tsubasa Point ile birçok kişinin Platinum Road to 2002 kart çıkarttığı oldu. ;)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ben şuan 1100 lerdeyim etkinlikte en yüksek kaça kadar çıkabişlirim acaba, bişeyler kazanmak istiyorum bu etkinlikten 10 tane stamina var ama rush yok hiç :/
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,661 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,080 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,840 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,612 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi