*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IL'de bir hafta daha bitti, 5 Galibiyet, 3 Mağlubiyet ve 2 Beraberlik ile günü kapadık.

Sanırım kıytırık bir Dream veya Gold(Gold+) kart daha kazandırır bu performans bana. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
En azından medal kazandırıyor eğer şansımız varsa bi symbol veya Rt2002 dream kazanabiliriz Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Benimde oyuncularım o lige gelmek için can atıyor resmen. İlk defa Hyuga'yı neredeyse tüm hafta +145 adamlarla oynamama rağmen 62 gol attığını görüyorum. Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Merak etme, çok büyük ihtimalle yarın SSS'desin. ;)

Benim tek bir beklentim var o da Dream Victorino. Dil Çıkarma

Olmadı, SvChatos'un da dediği gibi Medal Point açısından yüzümüzü güldürecek bir kart gelsin o da iyidir. (Ki beni Medal açısından memnun edecek en düşük kart P+ oluyor. ^_^)
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Şu an takımda herşey neredeyse rayına oturmuş durumda ama Levin ve (Bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmezdim) Schneider Gold+ çok fena sırıtıyorlar. ?????
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ben ilk hafta geç kaydoldum diye IL de yoktum dediğiniz kadarıyla ilk hafta bitmiş artık oynayacak benim takım da heralde, bilmem gereken önemli ne var acaba bu IL ile ilgili taktik olsun vs. bilgilendirebilirmisiniz acaba ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,073 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi