*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hikaru Matsuyama didn't like this. Dil Çıkarma

Bence bu şekilde kalsın.
Ama ortamı biraz daha kızıştırmak adına fiks kart yerine, sıralamadaki kartları da *üzeri* şeklinde yapabilirler.

Yani; Gold Misaki Gacha'sı açan birine de Platina, Dream çıkarma şansını sunacaklar. Güzel

Gerçi bu şekilde olursa ilk 50'ye giren adam Dream alırken 1000'deki adama da Dream çıkabilecek ama olsun, bu da oyunun zaten her zaman var olan cilvesi değil mi. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Şu anda birinci sırada olan elemanın takımına bakar mısınız...

- Neredeyse tüm oyuncuları Road to 2002 Defence,
- Ve tamamı Level 1'de

Böylesi bir şeyi tamamlamak için ya bol para saçıyor olması lazım, ya da hile yapıyor olması. Güzel

Şöyle genel bir bakış atınca mavi renk güzel duruyor, acaba sırf bu nedenle fantazi yaşıyor olabilir mi. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Umarım Huyga Benim Olur Misaki Olmadı Ama
Taro Misaki
[Resim: jlhx75t.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Abi oda bir şey mi ? [ EVO ] diye bi takım var, şu an Bronz+ kadrosu. O ilk günlerde tamamı düz HD 1 level Road To 2002 ile dolaşıyordu ve takımı gram parlamıyordu. Nasıl bir manyaksa artık. ?????

TaroMisaki

Şu an ilk 1000 içindesin sanırım ? Sıralamanı korumaya çalış. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Mesela senle bu etkinliği oynadığımız zaman Viva Mexico diye biri vardı hatırlarsın, bu eleman bana arkadaşlık isteği göndermiş, kabul ettim, takımı 98 güçte, bizimle birlikte oynadığı o etkinlikte kazandığı Nitta veya Natureza da kadrosunda değil. Güzel
Dalga geçiyorlar ya, başka bir şey değil, sıkılmışlar artık ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Yazık ya, aslında acıyorum böylelerine, düşünsene her şeyi yaşamışsın ve oyundan zevk alamıyorsun, kötü bir durum. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Schneider Tmm Abi sırmaı Korurum Gülümseme
Taro Misaki
[Resim: jlhx75t.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,665 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,104 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,863 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,622 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi