*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şans meselesi. Benim en şanslı olduğum an Bronz+ Gachadan tarihi eser D+ Vulcan çıkardığım andı sanırım. Gidip maçlara baksaydım keşke o gün, belki parayı kırmıştım. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
darklord80

dediğin iş iyimiş keşke kalkmasaydı

tecmo karakterleri bizim cocukluk yıllarımızda oldugu için içimize işlemisti gercekten

o ct2 sabaha kadar oynadım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
@marvel_4

Hemde ne işleme... Benim psikopat bi arkadaşım var (Psikopat dediysem laf tam cuk oturuyor ona) Coimbra hayranı, bir gün saçını 6 saatliğine turuncu yapmıştı ve saçıda uzundu tek gözünü kapatıp fotoğraf çekilmişti. ?????
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Cosplay durumları yani. Güzel

[Resim: image.png]

İşte bana bu hafta IL'den gelen kart. High Dream olamayacağı ne kadar da belli. Dil Çıkarma 15 Medal...
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Evet abi Cosplay tarzı bir şey yapmaya çalıştı da beceremedi. Güzel

Benim IL durumum sıfırlanmadı, hala maçlar gözüküyor. Kesin alamadım yine. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bu hafta olmasa da önümüzdeki hafta kesin alırsın, 140 Black Ball ligi için yeterli bir güç. ;)

Ben de bu etkinlikten kazanacağım Training Ball ile Margus ve Misugi'yi mi güçlendirsem yoksa Black Ball + Training Ball --> ShootNine *sonra* Challenge Cup taktiğini mi uygulasam hala karar veremedim. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,661 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,081 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,841 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,613 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi