*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben 2 Stamina ve 1 Rush'a kıyarak 1850 yaptım 10 Medal edecek Offence Wakabayashi geldi. Ne vardı sanki başkası gelseydi. Kızgın - Sinirli Kimi sevmiyorsam geliyor yahu. Acaba Wakabayashi'yi sevsem gelmeyi keser mi ?????

Bu arada Dream'da o özellik var evet, ama onu kazanmam imkansızın imkansızının imkansızı. Güzel Kaldı ki Hyuga'yı pek sevmiyorum. Kararsız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Yuh arkadaş ya, hala mı Shnei, Sho, Levin, Tsuba, Gen, Hyuuga geliyor. Kızgın - Sinirli

Neyse umarım bana da birazdan sistem aynı tarifeyi uygular da boş yere asılmama gerek kalmaz. Güzel

Gerçi Bonus gelse de oynayamayacağım, ilk hafta Misaki'yi veriyorlarmış, açıkçası pek yanıp tutuştuğum bir oyuncu değil.

Aslında bütün bu saydıklarım bahane, Victory Road'un üzerimdeki etkisi hala sürüyor, hala Tsukurou gerçeğine dönebilmiş değilim, ayılmam biraz zaman alacak anlaşılan. Dil Çıkarma

Edit: Bana da 1850'den [G] Juve Hyuuga geldi ve etkinlik çok şükür benim için ilk gün itibariyle bitmiş oldu. Açık Ağızlı Gülümseme

Oh be, bi' rahatlama çöktü üzerime, biraz da rahat rahat, yayıla yayıla oynamanın ya da oynamamanın tadını çıkarabilirim. ;)
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Yok abi, bu sefer Wakabı abartmışlar. 2 Farklı Nico hesabı + Yahoo'da (Yedek hesap) Wakabayashi geldi. ?????

Tabi Hernandez çıktı, Wakabayashi'yi geçti ya güç olarak, ondan yapıyorlar. ( Kalp - Sevgi )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
misakiyi cok severim ilk hafta misaki için etkinliğe asılıcam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Hernandez'e karşı düşmanlığım ancak Wakabashi'nin Hernandezden düşük kalması doğru mudur?

Diğer serileri baza almadan sadece RT2002 üzerinden söylüyorum sözlerimi tek bir karede gördüğümüz ve hiç bir maçına tanıklık etmediğimiz Hernandez neden bu kadar güçlü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Her zamanki gerekçe, millet para harcasın diye böyle yapıyorlar. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,661 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,081 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,841 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,613 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi