*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
skip yaptığımızda takım o 30 dan mahrum mu oluyor
[Resim: r4qgu.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Arkadaşlar 101 win yaptım ve skiple 102 ye kaybettim.Evet sorumuzda 100den sonra ne oluyo?Şu oluyor: rt2002 dream gacha garanti ve gelebildiğin yerdeki ödülde ekstradan veriliyor birazdan gachayı açarım çok mutluyum.
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Toplam 4 defa 41'e gelerek 20 tane P+ Gacha açtım, şimdi sıra sonuna kadar zorlamaya geldi. Güzel

@darklord

Hayırlı olsun abi Gacha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
RT2002 gachasından balance dream LEVİN geldi keşke offence gelseydi ya HD yapardım ama bi dahakine inş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
[Resim: 11qrc09.png]

Ben bu oyunda bunca zaman bu kadar heyecanlandığımı, bu kadar ter akıttığımı hiç hatırlamıyorum. Resmen ömrümden ömür gitti. Güzel 160 güçle 226'lık bir takımı yenmeye çalışmak cidden çok ama çok zor bir iş. 4-0 yendim, dışarıdan bakan için kolay bir galibiyet gibi gözüküyor böyle düşünenlere 4-2 biten Nankatsu & Meiwa maçını hatırlatırım. ;)

Gerçi itiraf etmeliyim biraz şanslıydım son maçta, adamların ilk 2 şutları direkten döndü, sonrasında her ne kadar Full HD+ kadrolarıyla benimle dalga geçseler de ilk yarıyı 1-0 önde kapamayı başardım ve ikinci yarıda yine gövde gösterisi başladı. Ama bunca zaman çok komik şutlar yiyen Salinas en ihtiyaç duyduğum maçta devleşti ve önce Schneider'in (222) muazzam kafa vuruşunu ve ardından 230'luk Hino'nun Tornado şutunu tuttu ve arkasından da maç koptu zaten. Yupi

Yeni kartlardan çıkmış olması benim gibi ücretsiz oynayan biri için çok ama çok iyi oldu. Belki Bonus da olabilir. Tam emin değilim ama birinde HD+ halini 237 olarak gördüm, bu kadar oluyorsa cidden müthiş.

Edit: Şimdi hatırladım da bu paralı oynayanlara çıkan bir de *Ultra Balance vs* saçmalığı vardı. Sanırım bu elemandaki 237'lik Margus Ultra bir kart olsa gerek. Yoksa normal bir HD+ Road to 2002'nin bu kadar yüksek olacağını sanmıyorum.

...

Etkinlikle ilgili genel değerlendirmemi etkinlik bitiminde yapsam daha iyi olacak. Şu an konuşmak için erken. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Hayırlı olsun Hikaru çok sevindim Yupi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 436 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,658 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,070 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,818 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,601 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi