*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sevdiğim oyunculardan gelirse eğer bende minimum Platin olanını almak için elimden geleni yaparım. Güzel Hem sevdiğim oyuncuyu kazanmış olurum, hem de hemen ardında ki etkinlikte düzgün bir bonus garantilemiş olurum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bir de bir zamanlar yaptıkları gibi yine kaleci üzerine yapıyorlarmış ShootNine'ı, mesela Yamada & Morisaki gibi. Iyyy, Allah yazdıysa bozsun. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Önceden öyle miydi ? Ben başladığımdan beri boş kaleye sallıyoruz. Güzel

Arşivde buldum bu resmi, oyuncular neredeyse aynı. Pek fazla değişiklik olmamış. Ama yine de nerden nereye diyor insan. Gülümseme

[Resim: 600640_175134729315869_2130373256_n.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ya bu da bir şey mi Barış Allah aşkına, ben senin 28 olduğun günleri bilirim. Açık Ağızlı Gülümseme

Yok sen yanlış anladın, ShootNine hep boş kaleyeydi benim demek istediğim hediye olarak verdikleri 2 kart bir ara Salinas ile Morisaki'ydi. Yine öyle yaparlarsa gıcık olur. Hatta Wakabayashi'yi verecek olurlarsa istemem, onların olsun. Güzel

...

Bir üstteki mesajında yazdıklarında da haklısın, katılıyorum. Zaten azıcık kurnaz olan ShootNine'a asılır, orada gelen kartla da Bonuslu bir şekilde Challenge'a asılır. Geriye zaten PK ve NinePlayer kalıyor onlarda da Bonus durumu yok. Süper

Yani tüm etkinliklerde iddialı olmanın yolu ShootNine'dan geçiyor. ;)
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Şu hack olayından sonra gram zevk vermiyor oyun, açılmayan kart kalmadı gibi bişi, yani 225-230 takım yapsanızda sadece infinite lige bakıyosunuz, zaten bu etkinlikmiş vs. oynamazsınız bile...
Bu arada artık ban yeme olasılığı yok, onuda dip not olarak ekliyim, daha önce 1 hafta içinde hesabım ban yemişti, şimdi ise; 20 günü geçti hesap hala açık.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
sabahtan beri uğraşıyorum belki 50 kere bastım 1 keremi açılmas takım yeri yaanlamdım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,073 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi