*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boşuna başladım o zaman, keşke yapmayaydım. Neyse bakacaz bir hal çaresine : (
[Resim: rbYtd.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Stamina harcamadıysan kaybettiğin bir şey yok ki niye üzülüyorsun. Güzel

En güzeli 3 tane [G+] Road to 2002 Gachasını kazanıp, içlerinden bir tanesinden Dream kart çıkarmak ve etkinliği o gün bırakmak. Benim gözümde en karizması bu ama işte şu zamana kadar hiç denk gelmedi bana. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Hahaha hiç güleceğim yoktu Mehmet abi.

Kararlıyım bir tanesini bitireceğim yahoo'da. Şuan 459/4000'deyim. Etkinlik ayın 25'inde bitiyor, bana ayın 24'ünde +10 Stamina gelecek, onun dışında artı olarak 2-3 tane daha kazanırım 13 Stamina eder, elimde 10-15 tane Rush 10 tanede stamina var. Her gün 50 dakikada bir girip günlük 10-15 kere normal 10pp ile asılıp, en son günde 15-20 Stamina ile asılırım. Bu şekilde alır mıyım acaba?

Hesap ettim toplamda bi 35-40 bin puan yapabilirim diye düşünüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Alırsın almaya da oradan çıkacak bir Platina kart seni memnun eder mi orasını bilemem. Güzel

Herkesin kendi tercihi. Ben mesela sıralamadan da iyi ödüller kazanacağımı düşündüğüm etkinliklere asıldım bunca zaman. Örneğin bu etkinlikte millet felaket oynuyor, bu da demek oluyor ki harcadığınız ve harcayacağınız Rush ve Staminaya karşılık alacağınız/kazanacağınız kart ve hediyeler *daha az* olacak.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Kendi hesabımda yapmıyorum neyse ki : ) Benim velet kuzenim açmış bir hesap onun hesabında bir yapayım dedim, bakalım yapacam ne olacak merak ediyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Benim için sp boss ların verilmesi kötü oldu çünkü hd misaki ve hino var zaten e ishizaki de dream bunlar gelecekse staminam boşa gitmezmi sizcede?
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,663 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,092 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,852 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,619 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi