*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En fazla 4 tane Mehmet abi bu yazıyı yazarken bile 3 kere yeniledim sayfayı..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(07-09-2013, Saat: 05:44)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Barış bak bugün 27500 [P] Gachasını alıyoruz ve inşaAllah ikimize de Dream çıkacak ama işi sağlama almak için anan babanla iyi geçin, bir dediklerini iki etme, bir-iki çocuğu sevindir, ne bileyim şeker filan tutuştur ellerine ve Gachayı da Besmelesiz açma, aman diyim bak bu kadar getirdik bir daha bu fırsatı bulamayabiliriz. ^_^

Ben açmadan önce totemlerimi yapıcam zaten. Küçük kuzenimi çağırdım, geldiğinde 1-2 saatliğine bilgisayar oturmasına izin vericem. Geldiğinde hep istiyordu izin vermiyordum. Şimdi gelsin otursun Gacha'yı aldığımda ne oynayacaksa oynasın. Ben boşta beklerim. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Güzel güzel işte budur, sabi-sübyanı sevindirelim ki Rabbim de bizi sevindirsin. ^_^

@Tago
Sağolasın. Bana sanki 5 harcarım gibi geliyordu da o nedenle bir sorayım istedim. Belki ne kazandığına, ne kırdığına, ya da gelen Tsubasa ve Friend Point'e hiç aldırış etmeyip çılgın gibi oynarsak o 5 dk'da 5 Stamina harcanır bilemiyorum, denemek lazım. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
ozamn biz bu black ball alamayacağız cünkü bende onun birimi toplanmıyo kart silsek 600 tana gold kart bulmaya ömür yetmez gibi:(
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Gold kart 1 Medal
Gold+ kart 2 Medal
Platin kart 3 Medal
Platin+ kart 5 Medal
Dream kart 10 Medal
Dream+ kart 15 Medal
High Dream kart 40 Medal
High Dream+ kart 45 Medal
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
gold kartan 5 tane sildim birsey gekmedi tusubasa point geldi sadece
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,665 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,104 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,863 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,622 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi