*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben en yüksek bonusu verdi diye hatırlıyorum ama :kafa:

Olsun! 1.4'te 0 ile oynamaktan iyidir. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bende o yüzden söyledim şimdi kazandığımız kartların o kadar bonus vereceğini sanmıyorum bu dar zaman içerisinde de max yapmak biraz imkansız gibi kimsenin elinde traning ball yok iken
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
0 ile hiç oynamadık ki zaten Barış, öyle olsa hep Sıfır Puanda kalırdık. ^_^

1 diyecektin 1... Güzel//

Bi' de benim enteresan bir şey dikkatimi çekti, ben 100'üncü ile aramdaki puanı bir türlü eritemiyorum ama 50'nci ile aramdaki fark ciddi bir azalma eğiliminde... Bu bana bir işaret mi yoksa tuzak mı henüz orasını kestiremedim. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
o nasıl oluyor ilk 50 oynamıyormu Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bu arada bişey sorayım, hani bu etkinlikte EX kartlar kazanıyoruz seviye seviye. Şimdi benim EX Nitta'yı kazanmama 9800 küsür puan kaldı. Eğer onu kazanırsam (Pek sanmıyorum ama) Middle kartlar gelecek mi ? Eğer gelmeyecekse ben etkinliği 30000 yapıp bırakayım. Road To 2002 EX kadrosu kuracağım için 1 tane kartla başlamak istemem. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Neyi kazandıysan o Barış, alt versiyonlar gelmez.

@SvChatos
Sıralamaları etkileyen o kadar çok faktör var ki, bunun nedeni olarak doğrudan bir şey söyleyemiyorum. Tek söyleyebileceğim şey, şu an için geçici ve sahte bir mutluluk etkisi yarattığı. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,661 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,084 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,845 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,613 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 4 Ziyaretçi