*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yürü be abi kim tutar seni
[Resim: r4qgu.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(25-08-2013, Saat: 22:21)Schneider Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jitou 3412/4000 ve elimde 2 tane Rush var, karar verdim etkinlik bitene kadar uyumuyorum arkadaş. Ben o Platin %100 Road To 2002 Gachayı alacam ! Güzel
şimdiden başarılar.tabi gelecek platin kartı tsubasa,wakab,hyuga(juventus formalı olanı),schneider,levin,shou gelme olasılığı çok yüksek.bende yahooda etkinlikte 1.olana baktım 500 bin puanı geçmiş şimdiden büyük ihtimalle 600-700 bin arası puan yapar.bu arada çok dikkat ettim rt2002 sabit gachasından hep bu 6 oyuncu geliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Evet aynen banada 2. sp lerden hep aynı adamlar geldi üstelik gold inanamıyorum yani Gülümseme
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Senden beklemediğimiz bir performans Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
@Schneider -
Barış, o [P] Gacha'yı çok rahat alırsın, ama önemli olan çıkacak olan kart. İnşaAllah en azından [D] çıkar da askerlik öncesi güzel bir hediye olur sana. ^_^

Ben bugün çok büyük ihtimalle 2'nci SP Boss'um Sano'yu da bitiririm.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Karşılaşma Oranı/İhtimali

Bu etkinlikte "yüksek karşılaşma ihtimali/oranı" diye bir durum da varmış. Biliyor muydunuz?

[Resim: 2ivb910.png]

Ben bilmiyordum, bugün Shinji'nin yazısını okurken öğrendim. Hani bazen deriz ya, 20 Play Point harcadım ama 1 kerecik bile karşılaşamadım, bu nasıl iş!! filan diye. İşte onun nedeni bu "zamanla" değişen karşılaşma oranıymış.

Resimden de gördüğünüz gibi, alanların sağ taraflarında yazılar var. Bu 3 farklı yazı şu anlamlara geliyormuş:

- 低め --> Düşük Karşılaşma İhtimali
- 普通 --> Normal Karşılaşma İhtimali
- 高め --> Yüksek Karşılaşma İhtimali

Bundan sonra aklınızda olsun özellikle Stamina ve/ya Rush harcamadan oynayacaksanız bu karşılaşma ihtimalini gözeterek oynamanız biraz daha yüksek puan yapmanız için hayati önemde.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,665 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,103 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,862 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,622 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 4 Ziyaretçi