*

Tusubasa çin hackleri çeviri Chuan Shuo Zhi yi

Bu konu; 4 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Wakasimazu Ken
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamlar dostlarım wakasiwazu ben çok işe yarar mı bilmem ama bu oyunla alakalı iki arkadas paylaşmıştı bunlar @ozan55 ve @gentle-iceone88 paylaşmıştı bende bu oyunun Türkçe rehberini yapmak istedim aşağıdaki docx dosyasinda hem cinceleri hem Türkçeleri var menülerin eyer iş görürse klüp takimlarinada yapabilirim umarım işinize yarar dostlarım isteyen varsa bana oyunun linkini atsın onu çevirip dosya halinde atım sorun yok herkese iyi forumlar umarım beyenirsiniz Gülümseme

Ek Dosyalar
.docx   tsubasa_ceviri_rehberi.docx (Dosya Boyutu: 15.99 KB / İndirme Sayısı: 11)
若島津 健最高のゴルキーパ空手の達人
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Wakasimazu Ken Mesajına Cevap Veremedim Ama Dostum Bu Oyunla ilgili Hex Kodları Bulmak Lazım Ama Çeviri de Olabilir Bu Oyunu Çeviri Yapabilir misin
Yukarı Çık Cevapla
@ozan55 bakarım abi sorun değil ben senin mesajını yani konundaki dikkatli okumamisim çözdüm çevirmeye çalışırım ama Çinliler yaptıysa hex editör çevirmek yararsız olur ama araştırırım senin için eyer bulursam sana haber veririm
若島津 健最高のゴルキーパ空手の達人
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Wakasimazu Ken Tamamdır Dostum Bekliyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ozan55 abi baktım ve program ve editör yetersiz kalıyor bunu yapan Çinliler çevirebilir sadece hangi programı actiysam yazıları filan göremedim yani özür dilerim ama ceviremem zaten oyunu yapan kişi hex editör kullanmamış çok değişik program kullanmış ama olurda bulursam elimden geleni yapacam Gülümseme
若島津 健最高のゴルキーパ空手の達人
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tusubasa PS2 mobilde nasıl oynanır lleknwn_ 0 164 23-05-2026, Saat: 00:36
Son Yorum: lleknwn_
Tusubasa CT 2 cheat kod nereye yazılır mobil BJKKARTAL 0 283 23-01-2026, Saat: 13:16
Son Yorum: BJKKARTAL
CT1 Türkçe Çeviri Sorunu Elle Sid Pierre 1 582 24-09-2020, Saat: 13:44
Son Yorum: Genzo21
Hex Workshop 4.2 Kullanarak Kaptan Tsubasa 1 Çeviri Dosyasına Ulaşma Cuarizma2013 1 1,204 07-06-2015, Saat: 14:42
Son Yorum: SacMisaki

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: