*

Dünya Kupasının Şampiyonu İspanya!

Bu konu; 4 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Shadoww
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2026 FIFA Dünya Kupası, dün oynanan final maçıyla sona erdi. Maç hakkında yorumlarım ise gerçekten Arjantin iteklenerek buraya kadar getirilmiş. Paredesin 4-5 kez atılması lazımdı. Vincic'e rağmen kazandı İspanya. Enzo'nun kırmızı kartı da belki. Sonra boşluk yakaladı İspanya. İki golü iptal edildi. Ferran'da geldi 105'te attı maçta ondan sonra İspanya lehine gitti zaten. Lamine Yamal da ballondor alabilir boylece. Messinin de firavunlarında 2.sıraya yerleşiyor İspanya Gülümseme Gülümseme
Yeşil Sahaların Prensi 
Jun Misugi
14
Musashi FC
Japan 
Ajax
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
İspanya'ya helal olsun gerçekten sonuna kadar hakettiler Arjantini resmen her maç kolladılar ama bir yere kadar İspanya top oynattırmadı ve tebrik ediyoruz.  Dil Çıkarma
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Valla ne yalan soyliyim ben İspanyayi tutmuştum Arjantin top oynasaydi yenebilirdi ama Paraguay gibi sadece defans yaptılar yani Arjantin kazansa üzülürdüm çünkü İspanya tüm maç atak yaptı Arjantin defans yaptı 106 saniyede Torres golüyle İspanya yendi Arjantin top oynasaydi atak filan daha keyifli maç izleyebilirdik ben şahsen keyif almadım tek kale maç gibi oldu ispanyayi yürekten kutlarım dost ülkemiz ispanya adına sevindim bir gün elbet Türkiye'de kupa kaldircak bizlerde sevinecez ama o gün hangi gün bilmiyorum tebrikler İspanya  Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
2002'den bu yana tüm dünya kupalarını ve avrupa şampiyonalarını izlerim.

Bu maç hayatımda gördüğüm en ezici final olabilir çünkü Arjantin'in kaleye şutu yok bizi heyecelandıran tek pozisyonu yok.

Zaten tüm turnuva boyunca gerek gruplar gerek yarı finaldeki ingiltere maçına kadar çok ciddi rakipleri de yoktu buna karşın gerek Yeşil burun adaları gerek mısır gerek isviçre çok iyi performans gösterdiler ama hakemin de büyük yardımlarıyla Arjantin finale getirildi ve İspanya da bu takım haksız yere burda bunu kanıtlayacağız dercesine oynadılar.

Futbol maalesef futbolluğunu kaybediyor maalesef
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi evet abi analizlerinde haklısın İspanya rakipleri daha gucluyken Arjantin mısır yeşil burun gibi düşük takımlara karşı oynadı ona rağmen yeşil burun yeniyordu her maçı hakem bal ile yendiler birinin dur demesi lazımdı çok şükür İspanya yendide hakemide susturdu Arjantinide hak ettiklerini düşünmüyorum yani 120 dakikada sadece son anda iki tane tehlikeli geldiler onun harici bir varlık yoktu rakiplerde zordu İspanya'nın canla başla çalışıp yendiler Fransa Portekiz Belçika Avusturya gibi rakiplerle oynadı Arjantin ise yeşil burun İsviçre mısır ingilitere ile oynadı İspanya'ya göre daha rahat bir fikstür ama ben tarihte bu kadar rezil bir Arjantin izlemedim hakemlerde destek oldukları için maleesef Arjantin büyük oluyor bizim turkiyeyede böyle hakemler destek olsa bizde yeneriz iyiki Messi var gerçekten rezil bir maçtı ben 3-2 4-3 gibi büyük skorlar beklerken sanki halı saha maçı izledik
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
2026 Dünya Kupası Tapates 19 677 20-07-2026, Saat: 09:41
Son Yorum: Tapates
2014 DÜNYA KUPASI’NIN FİKSTUR LİSTESİ! Tsubasaasd 7 6,186 29-06-2026, Saat: 10:02
Son Yorum: Shadoww
Dünya Kupasını Kim Kazanır? Shadoww 3 248 24-05-2026, Saat: 19:12
Son Yorum: Tapates
2022 Dünya Kupası ScoUnk 166 7,162 21-12-2022, Saat: 23:13
Son Yorum: Hikaru Matsuyama

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: