*

Mobilde hack nasıl yapılır ve yaptığımız değişikliğe nasıl bakılır

Bu konu; 2 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Riverio banana shottt
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamlar arkadaşlar size bugün yararlı olabilecek bir konu paylascam benden önce paylaşıldı mı bilmem mobilde çok fazla kullanıcı var bende bugün onlar için mobilde hack nasıl yapılır değişikliğe nasıl bakılır bunları anlatcam ilk başta 3 önemli şeye ihtiyacımız var oyunun Türkçe versiyonu aşağıda linkten indirebilirsiniz biri hex editör play storede yazarsanız bulursunuz aşağıda fotoğrafı var ordan bakarak aynısını indirebilirsiniz sonra editörümüzü açıyoruz New file ve open file menüleri var open fileye basıyoruz ve yüklediğiniz Türkçe dosyayı seçiyoruz ve kodlar çıkıyor karşımıza ve menüler onları tanıtım burda önemli olan menüler sık sık kullanacağınız büyüteç menüsü arama oraya basıyorsunuz mesela siz diyolog değiştireceksiniz en sonda text yazısına tıklayıp finali yazısını yazıp Search düğmesine basıyoruz bize arama sonuçlarını gösteriyor pembe tonu renkle bu işe yarıyor bide hex kodu aramaya mesela 35 35 35 35 35
yazıp Search düğmesine basıyoruz mesela bu kodlar müzikleri gösteriyor ve oraya atıyor bunuda kullanabilirsiniz silah nişanı işareti hemen yanında büyüteç in o en önemlisi o olmazsa hack yapılmaz basıyorsunuz ve ofset arama çıkıyor ofset dediğimiz şey 5 haneli sayılardir herşeyin ofseti vardır forma renkleri ad renkleri müzik kodları ve herşeyin ama yanlış kodu değiştirirseniz malesef oyun bozulur pekala şimdi dasilva forma rengini değiştirelim 2B8D5 ofsetini yazıp go tuşuna basıyoruz ve önümüze 4 kod çıkıyor 36 16 2C 16 bu kodlar dasilvanin saç yüz forma üst ve şort işaretini gösteriyor 36 ten rengi 16 saç diğer 2C forma 16 şort sıralamayı unutmayın sakın oyuncu bozulur ilk kod her zaman sıralama şöyle olur 1.kod ten rengi-2.kod saç-3.kod forma-4.kod şort sıralama böyle şimdi dasilvayiyi değiştirelim ben rastgele şeyler girdim [36 0F 02 02kodlarını girdik sırasıyla ve saçı siyah üst forma ve şort lacivert yaptık sonra değiştirdikten sonra ise 48C3 ofsetine gidiyoruz ve burdaki 03 kodu fluminense takımını işaret ediyor siz hangi takımı degistirdiyseniz o takımın kodunu yazarsanız daha kolay olur ben 05 gremio kodunu yazdım ve o silah nişanı var ya ofset arama onun yanında dosya kaydetme var oraya tıklıyoruz ve bizden dosya adı istiyor yani deneme için random atabilirsiniz ama sonu kesinlikle .Nes ile bitmek zorunda yoksa emülatör kabul etmez oyununuzu kaydettikten sonra artık yaptığınız oyun değişikliği download bölümüne gidiyor emulatorumuzu açıyorsunuz istediğiniz olur nostolgia nes olur John Nes olur Nes Emu olur ben beş Emu öneririm hack yapacaksaniz daha kolay oluyor basıyorsunuz ve en üste open concent seçeneğine basın  ve üstte Media dicek onun yanında yukarı okuna basın 4 menü çıkacak ordaki menüden browse For file seçeneğine basıp oyununuzu nasıl kaydettiyseniz onu bulup basıp açıyoruz ve starta basıyoruz hangi takımı degistirdiyseniz o 03 kodunu 05 yaptığım için gremio maçından başlattı beni siz hangisini girdiyseniz sizi ordan başlatacaktır sonra maça başlayıp da silvaya topu veriyoruz ve bakıyoruz forma ve renklerine ben düzene uydugum için sorun olmadı ve değişti maçın önemi yok sadece bakmak için yaptığımız için maçı tamamlamaya gerek yok eyer olmadıysa yada kötü şeyler olmuşsa tekrar oyuncu ofsetinde bakiyorsunuz bu sadece forma ofseti için geçerli değil ben nasıl hack yapacağınızı göstermek amacıyla da silvayi gösterdim siz hangisini değiştireceksiniz anlattığım gibi ofseti arıyorsunuz kodlari değiştirip kaydetim emulatorden açıp değişiklige bakıyorsunuz umarım konum yararlı olmuştur herkese iyi forumlar iyi eğlenceler linkler aşağıdadır fotoğraflara bakarak daha rahat anlayabilirsiniz Gülümseme

Tusubasa Türkçe versiyon⬇️

https://tsubasatr.net/konu-captain-tsuba...surum.html?

Nes Emu⬇️

Linki kopyalayamadim paralı olduğu için goggleye lite apks nes Emu apk yazarsanız çıkar ben denedim ve taradım virussuzdur ve tam performanstir

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla
Abi yaptım dediğin gibi olmadı yardım edermisin rica etsem Gülümseme sağol bu arada konu için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kardeşim sen muhtemelen başka bir şeyleri değiştirmissin tusubasa TR de var forma ofsetleri yazarsan araştırırsan bulursun sen hangi oyuncuyu degistireceksin ona göre yardım edim özel mesajlardan yaz ordan halledelim kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Hack hangi emulatorlerle yapılır XLAVYER 0 93 14-07-2026, Saat: 13:09
Son Yorum: XLAVYER
İstediğimiz kadar yakın görünüm ekleme nasıl olur Galatasaray SK 1905 0 88 28-06-2026, Saat: 02:16
Son Yorum: Galatasaray SK 1905
Tusubasa ct2 maç silme nasıl olur Metza5678 2 257 03-06-2026, Saat: 10:04
Son Yorum: Metza5678
elinde captain tsubasa 2 hack kod arsivi olan var mi saksak 3 211 13-05-2026, Saat: 19:46
Son Yorum: saksak
Tsubasa 2 dlc oyununda müzikleri nasıl değiştirebilirim? hokuzpokuz 3 165 04-05-2026, Saat: 14:13
Son Yorum: Jun Misugi

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: