*

Fluminense Rio cup zorlu serüven hack

Bu konu; 5 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : lleknwn_
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhabalar arkadaşlar bugün ilk hackimi paylascam siteye baktım herkes DLC maçları yapmış ama fluminense yapmamış bende dedim ben yapım ve yaptım hackim 6 maçlık Rio Kupasi flamengo maçından sonra oyun donuyor çünkü kunumiyi sildim FF yazdım eyer flamengodan sonra oyun donuyorsa oyun bitmiştir neyse bu hackte sırasıyla karşılaşacağımız takımlar şunlar 

SAO PAULO 
CORİNTİHAS 
GREMİO
PALMEİRAS 
SANTOS 
FLAMENGO

bu takimlardir Rio Kupasi takımları Sao Paulo takımında özel oyuncular var 3 tane 10 numara tusubasa 8 numara babinton ve 5 numara dottil yani ilk maçımız baya zorlu normal maçlarda zorlu yani Sao Paulo takımıyla kazanmak kolaydı en azından özel oyuncularımız vardı tusubasa dottil amaral babinton lennart gene iyi kaleciydi şimdi ise özel oyuncumuz yok oyun planımız ise Brezilya taktiği isteyen değiştirebilir aşağıda link vardır isteyen indirebilir ve değerlendirip yorum yazarsanız sevinirim nede olsa başka hackler yaparken bu bilgileri kullanarak yapacam hepinize iyi oyunlar yorumlarınızı bekliyorum  Gülümseme

Ek Dosyalar
.nes   fluminense Rio cup zorlu seruveni.nes (Dosya Boyutu: 384.02 KB / İndirme Sayısı: 16)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Eline sağlık abi deneyelim bakalım  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Rica ederim kardeşim bana yazarsın özelden zormu kolay mı diye bana göre zor kendim yaptım oynadım Sao Paulo bana 3 attı umarım yenen olur Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Abi zor yapmışsın da bu kadar olmaz ya çok zor olmuş baya zor kaleci leveli dusukte diğer Sao Paulo oyunculari nolar bile çok tehlikeli
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Güzel oyun fluminense olmuş ama yerin oyunda verkaç yaptığın zaman oyun donuyor sıkıntı biraz yani güzel hack zaten oyun ooo güçlerler başlıyor nirmal yani öyle yenmek daha iyi bölüm geçtinmi lever artar ama sıkıntı var biraz hackte verkaç falan yaptığin zaman oyun donuyor proglemmi çözerseniz sevinirim üç takım geçtim dondu sonra iki uç sefer yaptı yani kolay gelsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kardeşim bende oynadım sorun olmadı sana tavsiyem save ala ala ilerle derim çünkü bende denedim ve donma olmadı sen hangi platformdan oynuyorsun mobil mi bilgisayar mı
若島津 健最高のゴルキーパ空手の達人
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CAPTAIN TSUBASA SEGA CD HACK darklord80 87 17,709 Dün, Saat: 06:39
Son Yorum: JetsLifee
Hack By Zhangjianihao V2(Yedekli versiyonu) Jun Misugi 229 27,909 14-08-2026, Saat: 22:40
Son Yorum: beirak88
Tsubasa Barca'da(Golden 23) Hack Jun Misugi 102 17,552 14-08-2026, Saat: 22:30
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen (Road to 2002 x Golden 23 x Rising Sun) Hack Ronnie 92 9,081 14-08-2026, Saat: 21:44
Captain King Of Coimbra Hack Jun Misugi 159 26,716 14-08-2026, Saat: 21:37

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: